Veliko carstvo

Nekada su zajedno vodili Eurosong, a sada imaju unosne suradnje sa srpskim tvrtkama

Željko i Jovana Joksimović 2008. Petar Glebov/Pixsell 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Tvrtka Željka Joksimovića zadnjih nekoliko godina je povećala dobit 14.400 puta, dok njegova supruga ima unosne poslove s više kompanija.

PR tvrtka Majo public, čija je suvlasnica voditeljica Jovana Joksimović, dobila je dva posla od državne tvrtke Srbija voz u roku dva tjedna. Oba posla vrijedna su više od 60 tisuća eura, piše Nova.rs, a osim sa Srbija vozom, Majo public je imala vrijedne ugovore s kompanijama poput Auto-moto savez Srbije, AMS Osiguranje, eUprava, Prirodnjački muzej i Telekom.

Majo public je osnovana 2019. godine, a gotovo u isto vrijeme Željko Joksimović je počeo jačati utjecaj svoje tvrtke Minacord Media. Trenutno ova kompanija, nazvana po Željkovoj kćeri iz ranije veze, pod svojim vlasništvom ima tri televizijske kuće, a u tri godine je uprihodila preko 18 milijuna eura.

Obje tvrtke zajedno su radile na kinohitu "Toma", za koji je Željko pisao glazbu, dok je Jovana bila zadužena za promociju.

Jovana i Željko su se upoznali 2008. godine, kada su odabrani kao voditelji beogradskog Eurosonga, a u braku su od 2012. godine.

Više o poslovnom carstvu obitelji Joksimović pročitajte OVDJE.

Kako susjedi komentiraju obitelj Joksimović, saznajte OVDJE.

Bez kojeg detalja nikad ne vidimo Jovanu Joksimović, otkrijte OVDJE.

Čime su Joksimovići osvojili tepih u Beču povodom Magičnog bala, saznajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Nekad i sad Veljko Srića nekad je bio Domagoj Rebac: Prisjetite se kako je Filip Juričić izgledao prije 16 godina!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Prije 38 godina strašna tragedija zavila je Crvenu jabuku u crno: ''Mi smo već bili na stadionu u Mostaru...''

Čime je to ovaj Španjolac žiri MasterChefa izuo iz cipela? Mario je dva puta morao probati!

Tko je Veljkova mezimica iz nove serije U dobru i zlu? Nije rođena u Hrvatskoj, a ove godine uplovila je i u bračnu luku!

Bračni par Joksimović upoznao se na radnom zadatku, a njihov početak veze obilježila je jedna anegdota: ''Vozila je neki bijesan auto...''

Teške optužbe protiv oca ljubavnika princeze Diane: ''Bio je čudovište, seksualni predator''

Djevojka Brada Pitta ljepotom se istaknula u moru holivudskih zvijezda, više se ne odvaja od njega

Najčudniji par Hollywooda: Njihovu ljubav uništila je ljubomora, a javno su pričali o orgijama

Prepoznajete li glumicu iz Titanica? Sijeda kosa potpuno je promijenila zvijezdu filma koji je svima i danas jedan od najdražih!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS