Wow!

Kraljica modnih pista za važan je događaj odabrala elegantnu haljinu ispod koje je jasno pokazala da ne nosi baš ništa!

Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Candice Swanepoel bila je zvijezda crvenog tepiha u Cannesu, a prošetala je u prozirnoj haljini ispod koje nije nosila ništa.

Proslavljena manekenka i anđelica Victoria's Secreta Candice Swanepoel na crvenom tepihu u Cannesu pojavila se u pripijenoj bijeloj haljini. Ne čudi što su se svi okretali za ovom ljepoticom obzirom na činjenicu da je jasno pokazala kako ispod haljine otvorenih leđa ne nosi baš ništa, a elegantni stil upotpunila je punđom i bisernim naušnicama.

Candice je uvijek rado viđena gošća mnogih događaja, a nije propustila ni jedno od najvažnijih događanja na jugu Francuske ovoga ljeta.

Manekenka je nedavno objavila i novu kolekciju vlastite linije kupaćih kostima. U dizajnerske vode bacila je 2018. godine, a naglasak svake kolekcije nalazi se na korištenju recikliranih materijala i otpada prikupljenog s raznih odlagališta kao i onog koje nažalost završi u oceanima. Zanimljivo je i da se velik dio stvari koje dizajnira ponovno može reciklirati.

Candice se proslavila suradnjom s nekima od najvećih modnih kuća današnjice, između ostalih s Givenchyjem, Versaceom i Guessom, a iako je najpoznatija kao anđelica Victoria's Secreta nosila je modne revije i za brojne druge dizajnere.

Manekenstvom se počela baviti sa samo 15 godina, a agent za modele primijetio ju je na tržnici u gradu Durbanu, gdje se školovala u internatu. Svoju vitku liniju duguje baletu, kojim se bavi od djetinjstva, a do danas je izgradila zavidnu karijeru i još nema u planu odustati od nje.

Ponosna je majka dvojice sinova Anacea i Ariela koje je dobila s bivšim partnerom i manekenom Hermannom Nicolijem s kojim je vezu prekinula 2017. godine, a koliko je poznato nakon toga njezino srce nitko nije ponovno uspio osvojiti. Prekinuli su nakon 14 godina, a upoznali su se i zaljubili u Parizu kada je ona imala 17 godina, a on 23. Zaručili su se 2015. godine, no svemu je navodno presudila prevelika udaljenost zbog poslova.

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Nekad i sad Nekad je bila na svakom eventu i svi su je znali, a danas se potpuno promijenila i vodi puno privatniji život

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Svima je bilo jasno da ne nosi grudnjak, ali u jednom se trenutku čak pokušala i pokriti zbog brojnih znatiželjnih pogleda

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS