Prirodna ljepotica

Mlađahna djevojka omiljenog glumca plijenila pažnju dok je u grudnjaku šetala kroz grad

Camila Morrone (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

Camila Morrone u sportskom grudnjaku pokazala je trbušnjake i naglasila dekolte.

Nakon što je u nedjelju prisustvovala dodjeli Oscara, Camila Morrone (21) vratila se redovitim treninzima.

Fotografi su je uhvatili u ponedjeljak u sunčanom Los Angelesu dok je lagano šetala prema pilates klubu. Djevojka Leonarda DiCaprija nosila je crne tajice i bijeli sportski grudnjak koji je naglasio njezin dekolte.

Camila, koja je inače kći glumaca Lucile Sola i Maxima Morronea, u nedjelju je na Oscarima bila sama, bez slavnog 44-godišnjeg holivudskog dečka.

Ova glumica i model na dodjeli najprestižnije filmske nagrade zablistala je u dugoj bijeloj haljini dizajnerice Monique Lhuillier, a Leo je viđen samo na jednom od partyja nakon Oscara.

Camilla i glumac u vezi su navodno od kraja 2017. godine, ali najradije uživaju daleko od medija i očiju javnosti.

Leo je ranije bio s niz ljepotica - Bar Refaeli, Toni Garrn, Ninom Agdal i Kelly Rohrbach, a s Gisele Bündchen proveo je čak pet godina.

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Ovako trenutačno izgleda najzanimljiviji par na svijetu poslije erotične izvedbe na koju nitko nije ostao imun

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Stručnjaci za govor tijela analizirali su senzualni nastup Gage i Coopera, evo što oni kažu – postoji li nešto više?

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Njega nismo dugo vidjeli, a onda ga zasjeni 16 godina mlađa partnerica. Vidljivo je zašto!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS