Objavljena i snimka

Na Bubu Corellija i njegova rođaka usred bijela dana pucano iz vatrenog oružja, oglasio se nakon incidenta

Buba Corelli (Foto: Instagram) - 4 Instagram 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Mediji iz Bosne i Hercegovine prenose kako su popularni reper Buba Corelli i njegov rođak bili mete napadača s vatrenim oružjem na ulicama Sarajeva.

Prema pisanju medija iz susjedne nam Bosne i Hercegovine, danas je na ulicama Sarajeva došlo do pucnjave u kojoj je sudjelovao i popularni bosanskohercegovački reper Buba Corelli.

Dnevni avaz prenosi kako je na Corellija, kojemu je inače pravo ime Amar Hodžić, i njegova rođaka Omara pucano u poslijepodnevnim satima. Neslužbeno se doznaje da je nekoliko hitaca prema njima ispalio Pirić Pirke, čijem je ocu nedavno eksplodiralo vozilo, a da mu je meta bio Omar, koji je i ranjen.

Za Avaz, koji je i objavio snimku pucnjave, ranije je potvrđeno da se pucnjava dogodila oko 16:30 i da su policajci na mjestu zločina pronašli dvije ozlijeđene osobe koje su prevezene u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, a da je jedna osoba zadržana na mjestu događaja, no nije poznato je li riječ o svjedoku ili sudioniku pucnjave.

Nakon svega Corelli je za Avaz izjavio kako se jednostavno našao na krivom mjestu u krivo vrijeme i da nikako nije povezan s događajem. 

"Povodom današnjeg incidenta koji se dogodio, došlo je do spominjanja mog imena. Ja, Amar Hodžić, našao sam se u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu i nikako nisam povezan s nemilim događajem", izjavio je. 

Inače, Buba Corelli osuđen je prije nekoliko godina na kaznu zatvora zbog neovlaštene prodaje narkotika, točnije sud ga je proglasio krivim za neovlaštenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga. 

Bubu i njegova kolegu Almira Bozaliju teretilo se da su u razdoblju od prosinca 2014. godine do lipnja 2015. godine kao članovi organizirane grupe nabavljali i prodavali opojnu drogu hašiš, amfetamin i kanabis na području Kantona Sarajevo. Drogu su čuvali u stanovima, poslovnim prostorima, kućama i automobilima te je prodavali na ulici.

Buba se za isto djelo već našao u pritvoru, i to od lipnja 2015. do veljače 2016. godine, a u izrečenu kaznu zatvora bit će uračunato i to vrijeme. Postoji mogućnost i da umjesto odlaska u zatvor Buba plati novčanu kaznu i tako spasi vlastitu slobodu.

Buba Corelli glazbenu je karijeru započeo 2011. godine, a hitovi "Kamikaza", "Zove Vienna", "Balenciaga" i "Sporije" najslušaniji su među mlađom populacijom. U to smo se mogli uvjeriti i prije dvije godine na Rujanfestu u Zagrebu, gdje je publika s njim i Jala Bratom pjevala uglas svaku pjesmu, od riječi do riječi.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Ella Dvornik romantičnom fotkom s Charlesom otkrila da uz Valentinovo imaju još jedan razlog za slavlje

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Princa Harryja ismijavaju zbog detalja na fotografiji uz koju je otkriveno da s Meghan čeka još jedno dijete

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS