Kao dar s neba

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz pohvalili se novim članom obitelji: ''Danas smo usvojili našu bebu...''

Nicola Peltz i Brooklyn Beckham - 2 Instagram 1/16 >> Pogledaj i ovo +5 Galerija

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz pohvalili su se novim kućnim ljubimcem, a čini se da su ga prijašnji ljubimci već dobro prihvatili.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz nesuglasice u obitelji pokušavaju umanjiti i utješiti se nečime što raduje brojne ljude, a to su kućni ljubimci.

Mladi bračni par tako se pohvalio da imaju novog ljubimca, psića po imenu Lamb.

Dvojac se fotografirao s novim i već dva psića koja imaju te su crno-bijelu fotografiju podijelili sa svojim pratiteljima na Instagramu.

''Danas smo usvojili našu bebu i nazvali je Lamb. Ona je najslađi anđeo! Danas mi je tako teško jer je Ginin rođendan i ne mogu je zagrliti, ali osjećam se kao da mi je poslala Lamb'', napisala je Nicola u opisu.

Gina je Nicolina pokojna baka, a nje se prisjetila ovom objavom i posvojenje novog ljubimca shvatila kao poruku od bake.

Brooklyn i Nicola proteklog su tjedna prisustvovali modnoj reviji njegove majke Victorije Beckham. Podsjetimo, među njima odnosi i nisu najbolji, a svi su se pribojavali kako će izgledati ponovni susret odbjeglog sina i snahe.

Sudeći po fotografijama sve je prošlo u najboljem redu, ali čini se da Nicola i nije bila prisna s Victorijom za razliku od Brookylina koji je svojoj majci čestitao zagrljajem.

Nicola i Brooklyn na reviju prvotno nisu bili ni pozvani, ali David Beckham stao je na loptu i odlučio da se njihovi odnosi moraju popraviti.

Zahladnjeli odnosi traju još od vjenčanja kada su se svekrva i snaha navodno posvađale oko šivanja vjenčanice. Potom je na vjenčanju Victoria ukrala svu pozornost, a Nicoli je to itekako zasmetalo. Kasnije su Brooklyn i Nicola napustili Britaniju i prestali komunicirati s Beckhamima.

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Nives Celzijus javila se iz kreveta pa suptilno pokazala jedan od svojih najvećih aduta u jedva vidljivom rublju!

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Celebrity Pogledajte fotografiju Martine Tomčić zbog koje su neki otišli korak dalje u komentiranju: ''Oprosti na psovki...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS