Preslatko!

Brad Pitt izrekao rijetki komentar o svojoj kćeri pa je ponosno pohvalio zbog talenta koji mu tjera suze na oči

Brad Pitt Profimedia 1/26 >> Pogledaj i ovo +15 Galerija

Brad Pitt komentirao je svoju kćerku Shiloh Jolie-Pitt nakon dugo vremena, a ponosni tata imao je samo riječi hvale.

Glumac Brad Pitt na premijeri filma ''Bullet Train'' nije uspio izbjeći pitanja novinara o svojoj djeci, a ponosni tata za jednu je kćerku imao i više nego lijepe komentare.

Brad je novinarki ET-a rekao kako je Shiloh zaista prelijepa, a pohvalio je i njezinu strast za plesom.

''Pokreti su joj sjajni, dovode me do suza kad vidim kako uživa u plesu'', rekao je kratko Brad.

Shiloh se već neko vrijeme bavi plesom, a društvenim mrežama proširile su se njene snimke koreografija plesa na kojima 16-godišnjakinja pokazuje zavidne plesačke pokrete.

Podsjetimo, Shiloh je jedno od biološke djece Brada i Angeline Jolie, a medijske stupce proteklih je godina punila svojim načinom odijevanja poput dječaka, a onda se naglo odlučila za promjenu pa se sada ponovno oblači ženstvenije, a pustila je i svoju dugu plavu kosu.

Shiloh je pod skrbništvom majke Angeline zajedno s ostalom djecom koju su Brad i glumica dobili ili posvojili, a majka i kćer nerijetko se pojavljuju zajedno u javnosti pa su tako nedavno uživale i u koncertu Maneskina, a Shiloh je majci pravila društvo i u Italiji gdje Jolie režira novi film.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Naša poznata glumica pokazala supruga nakon dugo vremena pa otkrila kakvo joj je iznenađenje pripremio

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity Chris Rock odbija se javiti Willu Smithu nakon javne isprike: ''To je bio samo pokušaj ispravke javnog imidža''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS