Najbolji testament promjenama

Boudoir predstavio novu kolekciju jesen/zima znakovitog naziva "Daj ju pogle"

showbuzz DNEVNIK.hr

Boudoir predstavio kolekciju "Daj ju pogle"

"Daj ju pogle" nova je Boudoir kolekcija najbolji testament svim promjenama koje se događaju oko nas – nešto seriozniji, dark Boudoir svijet u potpunosti je naslonjen na prirodne smjene koje se događaju s hladnim danima jeseni.

Lagani i pomno osmišljeni valovi u bogato teksturiranim kreacijama, print komadi koji izazivaju pozornost na prvi pogled, kao i ušivena zabavna crta autoironije i finog, građanskog humora najistaknutiji su fragmenti velike kolekcije koju je već moguće razgledati i, potpuno očekivano, zaljubiti se, u njihovom ateljeu i showroomu u zagrebačkoj Radićevoj ulici.

Tamna strana Boudoir univerzuma sve je samo ne dosadna – njihov svijet u novoj kolekciji oživljen je na dosad neviđeni način, koji će najbolje razumjeti one koje uistinu razumiju vrijednost dizajna. Onog koji ne ograničava, koji slavi slobodu stvaranja, kretanja i slavljenja žene. Junakinje 21. vijeka.

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Lijepa Vanja u profinjenom izdanju zasjenila Luku: Poznati par nije se trudio kriti emocije na važnoj večeri

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS