Obitelj se širi

Šuškalo se da se razvode, a sad su otkrili da čekaju bebu! Boris Novković dobit će četvrto dijete s 25 godina mlađom suprugom

Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Boris Novković je za časopis Story otkrio da sa suprugom Iris Volf čeka drugo dijete, koje će njemu biti četvrto, a okrio je i bebin spol te termin poroda.

Glazbenik Boris Novković (53) i njegova 25 godina mlađa supruga Iris Volf čekaju svoje drugo zajedničko dijete, koje će Borisu biti četvrto.

"Istina je, obitelj se povećava", potvrdio je Novković sretnu vijest za Story te je otkrio i bebin spol te termin poroda.

"Svi smo sretni, sljedeći mjesec nam stiže još jedan dječak", kazao je glazbenik koji s Volf već ima dvogodišnju kćerkicu Si, a s bivšom suprugom, novinarkom Lucijom Matić ima i dvojicu sinova 11-godišnjeg Nou i osmogodišnjeg Bonu.

Za Story je kazao i da su braća i sestra također uzbuđeni zbog povećanja obitelji te da je supruga Iris trudnoću iznijela u najboljem redu, a otkrio je i da su već odabrali ime za sina, no odlučio ga je zadržati za sebe.

Inače, na ljeto prošle godine se pisalo da se Boris i Iris razvode, što je on demantirao na svojem Facebooku.

Boris iza sebe ima tri propala braka, a osim s majkom svojih sinova, bio je oženjen i za glumicu Bojanom Gregorić Vejzović te politologinju Ines Katić.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Pogledajte kako to izgleda kad se jedna od najljepših plavuša pretvori u crnku, na sreću, promjena je samo privremena

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS