Palača ovo nije objavila

Bivši britanski premijer otkrio strogo čuvanu tajnu o kraljici Elizabeti? Ovu nepoznatu informaciju znao je godinu dana

Boris Johnson i kraljica Elizabeta - 2 Profimedia 1/26 >> Pogledaj i ovo +15 Galerija

Bivši britanski premijer Boris Johnson u svojim novim memoarima otkrio je još nepoznatu informaciju o kraljici Elizabeti.

Bivši britanski premijer Boris Johnson tvrdi da je kraljica Elizabeta u posljednjim godinama života imala jedan oblik raka kostiju.

U svojim nadolazećim memoarima ''Unleashed'', koji će biti objavljeni u Ujedinjenom Kraljevstvu 10. listopada, opisao je suradnju s kraljicom, ali i njihov posljednji sastanak u dvorcu Balmoral u rujnu 2022., samo dva dana prije njezine smrti u 96. godini.

"Godinu dana ili više znao sam da ima oblik raka kostiju, a njezini liječnici bili su zabrinuti da bi u bilo kojem trenutku mogla naglo pasti", piše Johnson.

Bivši gradonačelnik Londona dodaje da je kraljičin privatni tajnik, Sir Edward Young, rekao: "Ona je prilično oslabjela tijekom ljeta.''

Buckinghamska palača odbila je komentirati je li ta informacija o kraljici točna, piše People.

Podsjetimo, 8. rujna 2022. u jutarnjim satima palača je objavila da su liječnici kraljice Elizabete zabrinuti za njezino zdravlje. Nekoliko sati kasnije Buckinghamska palača objavila je njezinu smrt.

Kada je nekoliko tjedana kasnije objavljena kraljičina smrtovnica, u dokumentu je kao uzrok smrti navedena ''starost".

No bivši premijer nije prvi koji tvrdi da je Elizabeta prije smrti imala rak kostiju. U knjizi ''Elizabeth: Intimate Portrait'', objavljenoj 2023., kraljevski biograf Gyles Brandreth pisao je o glasinama da Njezino Veličanstvo ima rijedak oblik mijeloma, odnosno rak koštane srži.

Podsjetimo, kraljevska obitelj posljednjih je mjeseci u fokusu javnosti zbog zdravlja kralja Charlesa i princeze Kate Middleton. Dok se Charles još bori s rakom, Kate je obznanila kako je završila s kemoterapijom, a više pročitajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Seksi, kratka haljina Georgine Rodriguez potaknula raspravu: ''Volim je, ali u ovome izgleda jeftino!''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Kontroverzni lijek uništava Christinu Aguileru, javnost je zabrinuta: ''Jedva sam je prepoznala, je l' to stvarno ona?''

Sjećate se natapirane Peggy? Danas ju nije lako prepoznati, no nakon brojnih životnih tragedija jača je no ikad

Neda Ukraden u 75. godini zavodi prozirnim dekolteom, nadimak najseksi bake Balkana potpuno je opravdala ovim outfitom!

Povezana vijest Zanimljivosti Svijet ga zna kao princa Williama, a ovo je lažno ime koje je koristio dok je bio na faksu!

Povezana vijest Celebrity Kate Middleton radi na velikom događaju za Božić, pridružit će joj se i cijela obitelj

Naša bivša predsjednica novim fotkama iz New Yorka otkrila svoj idući korak: ''Vidimo se uskoro...''

Kako izgleda sin Nives Celzijus? Dobila ga je u braku s našim bivšim nogometašem, a nedavno je proslavio 18. rođendan!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS