U Čačku

Bora Čorba ispraćen je na posljednji počinak, obitelj mu je ispunila posljednju želju, a jedan detalj svima je privukao pozornost

Posljednji ispraćaj Bore Čorbe - 7 Antonio Ahel/ATAImages 1/19 >> Pogledaj i ovo +8 Galerija

Bora Čorba ispraćen je na posljednji počinak u Čačku, prije toga održana je komemoracija.

Obitelj i prijatelji danas su se u Čačku oprostili od Bore Đorđevića, poznatijeg kao Bora Čorba, koji je preminuo u 71. godini.

Bora je pokopan praćen pjesmom Riblje Čorbe, ''Pogledaj dom svoj, anđele'' koju je izvodio Zbor čačanske Gimnazije. Uz obitelj, suprugu Dubravku i sina Borisa, od Bore su se oprostili i brojni kolege s estrade među kojima su bili Bajaga, Miroslav Ilić, Vlado Georgiev i drugi.

Na lijes je, uz cvijeće, postavljen i šal Crvene zvezde, čiji je Bora bio navijač, a posebnu pozornost ukrala je boca crnog vina koja je stajala uz njegovu fotografiju. Pokraj lijesa stajao je i aranžman u obliku dviju gitara.

Kako pišu srpski mediji, obitelj je Bori ispunila i želju da bude pokopan u svom rodnom mjestu Čačku. Tamo je jučer bio i Dan žalosti.

Prije ispraćaja, održana je komemoracija, a fotografi su tamo uhvatili njegovu udovicu Dubravku Milaković koja nije skrivala tugu zbog njegovog odlaska.

Podsjetimo, popularni glazbenik preminuo je u ljubljanskoj bolnici zbog kronične opstruktivne bolesti pluća. Usprkos liječničkim naporima da ga spase, završio je na respiratoru i podlegao bolesti.

Vijest su na svojoj službenoj stranici objavili članovi njegove grupe.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Severina u haljini s prorezom pokazala ravan trbuh, izgleda kao boginja: ''Pa ona sve iznosi damski!''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Zanimljivosti Nova urnebesna fotka kraljice Camille hit je na društvenim mrežama, pogledajte što ju je to snašlo!

Povezana vijest Nekad i sad Legendarnog Feratu nakon teške bolesti dugo nismo vidjeli, a sad su objavljene njegove najnovije fotografije, evo kako se drži!

Povezana vijest Celebrity Sin slavnog glazbenika i hrvatska snaha nakon vjenčanja u Dubrovniku objavili sretne vijesti: ''Stiže u ožujku!''

Povezana vijest Celebrity Znate li tko je sestra Alke Vuice? Mnogi misle da je to naša poznata dizajnerica, ali riječ je o potpuno drugoj ženi!

Povezana vijest Celebrity Nikad tužniji prizori omiljenog glumca proširili se internetom, smrt prijatelja jako ga je dotukla, a samo neki bi ga prepoznali

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS