uživa na moru

Zbog nove fotke Bojane Gregorić Vejzović pratitelji joj tepaju da izgleda kao djevojčica, evo i kamo se uputila na ljetni odmor!

Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Bojana Gregorić Vejzović počastila je pratitelje novom fotografijom s odmora zbog koje joj tepaju da izgleda kao djevojčica.

Mnoge zvijezde s domaće scene hvale se objavama s odmora, a među njima se našla i jedna od naših najpoznatijih glumica Bojana Gregorić Vejzović.

Najnovijom objavom na Instagramu nije skrivala koliko uživa na Pelješcu pa je pozirala nasmijana dok je plovila brodićem.

"Morska", napisala je u opisu, a njezini pratitelji odmah su je pohvalili u komentarima.

"Kao curica", "Prelijepa si", "Uvijek su ti slike pune života i prelijepe energije", "Najljepša", "Kako ti izgledaš", "Kao morska vila", pisali su.

Podsjetimo, Bojana je od 2006. godine u sretnom braku s glumcem Enesom Vejzovićem, a zajedno imaju kćer Zoe i sina Raula.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Zgodni sin Dragane Mirković promijenio je imidž, fotka iz izlaska raspametila je njegove pratiteljice

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Kći zvijezde serije ''Lud, zbunjen, normalan'' ukrala je show na crvenom tepihu u Sarajevu, fotke nestrpljive djevojčice sve su nasmijale!

Povezana vijest Celebrity Naš osebujni glumac više ne skriva da je zaljubljen, nekoliko mjeseci nakon prekida pohvalio se novom djevojkom

Povezana vijest Celebrity Ronaldo se pohvalio novim pothvatom, ali zbog onog što je rekao Georgini mnogi sumnjaju da su se odlučili na sljedeći korak!

Povezana vijest Celebrity Bolesna Ivana Knoll vratila se u Hrvatsku sa samo jednom željom, a nju si je ostvarila odmah pri povratku!

Povezana vijest Celebrity Liječnik optužen za smrt Perryja izlazi uz jamčevinu, nastavlja raditi s pacijentima, ali uz jedan uvjet

Povezana vijest Celebrity Naša zlatna džudašica pohvalila se isklesanom sportskom figurom u badiću: ''Olimpijska boginja''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS