''Ajme koja fotka!''

Jedna od naših najljepših glumica pohvalila se filmskom fotografijom s glisera: ''Zasjenila Bondove djevojke...''

Bojana Gregorić Vejzović - 2 Instagram 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Bojana Gregorić Vejzović objavila je novu fotografiju na svom Instagramu, a otkrila je na što je pomislila dok je pozirala.

Naša glumica Bojana Gregorić Vejzović novom fotografijom na Instagramu očarala je svoje pratitelje.

Naime, Bojana je pozirala na gliseru omotana maramom, a na glavi je nosila veliki šešir. Fotografija je ispala kao da potiče iz 80-ih, a otkrila je da se tako i osjećala.

''Tomorrow Never Dies'' 007! Znaaaam tu se snimao ''Winnetou'', ali ja sam se osjećala kao da snimam Jamesa Bonda!'', napisala je, a lokacija je otkrila da se nalazila na Zrmanji.

''Tako i izgledate Bojana, zasjenila sve Bondove djevojke!'', ''Dama'', ''I izgledaš tako, fotka je top'', ''Ajme koja fotka'', hvalili su je u komentarima.

Bojana i inače slovi za jednu od naših najljepših glumica, a nedavno je sve bez teksta ostavila i pojavom na crvenom tepihu u Sarajevu.

Podsjetimo, Bojana je od 2006. godine u sretnom braku s glumcem Enesom Vejzovićem, a zajedno imaju kćer Zoe i sina Raula.

Enesa od ove jeseni gledamo i u novoj seriji Nove TV ''U dobru i zlu'', a što je rekao za naš portal uoči ove uloge, pročitajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Milica iz Kumova objavila je fotografiju s novim dečkom, više ga ne skriva od javnosti: ''Puno toga u jednoj slici...''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Kontroverzna srpska voditeljica koja se dotakla Sevke pokazala noge u mini haljini s izrezom i gore i dolje!

Povezana vijest Celebrity Jedna od naših najljepših glumica iznenadila je rijetkim prizorima sebe u badiću, pratitelji su oduševljeni: ''Žena zmaj!''

Povezana vijest Celebrity Bojana Gregorić Vejzović zaplesala je sa zgodnim sinom jednim posebnim povodom: ''Pamtit će ovo i oni, a i mi''

Povezana vijest Celebrity Bojana Gregorić objavila fotografiju sa svojom majkom, koju dugo nismo vidjeli, a slovila je kao jedna od naših najljepših glumica

Povezana vijest Celebrity Iris Livaja objavila je snimku svog Marka, majica s posvetom koju je nosio privukla je svu pažnju!

Povezana vijest Celebrity Ljubavna priča naše pjevačice jedna je od najposebnijih na domaćoj sceni, za sina kojeg je rodila u 46. godini Marija kaže da je dar od Boga

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS