Predivne!

Bojana Gregorić objavila fotografiju s osobama koje joj posebno znače: "Ni kontinenti nas nisu razdvojili''

Bojana Gregorić Vejzović Instagram 1/26 >> Pogledaj i ovo +15 Galerija

Bojana Gregorić-Vejzović podijelila je na svom Instagram profilu fotografiju sa ženama s kojima dijeli pozornicu od svoje devete godine.

Glumica Bojana Gregorić-Vejzović pokazala je s kim je provela večer u HNK-u i otkrila zašto te osobe imaju posebno mjesto u njezinom životu.

"Sa svojim sestrama od drugih majki", poručila je na samom početku glumica, a zatim dodala:

"Na ovoj pozornici odrastale smo od svoje devete godine. Nisu nas razdvojila druga zanimanja koja smo tijekom svojih 20-ih odabrale, niti drugi kontinenti na koje su neke preselile. Kada se sve okupimo kao da je vrijeme stalo. Viđali ste nas na ovoj pozornici u ''Orašaru'' ,''Giselle'' ,''Labuđem jezeru'' ,neke do jučer…. Ovaj trenutak mojem srcu je‼️I zato je ova za mene".

"Predivne ste", "Bojana uvijek ima ekstra frizuru", "Jedna pored druge ili miljama daleko sestre će uvijek biti povezane srcem.", samo su neki od brojnih komentara, a u nastavku su pratitelji nizali i mnoštvo emotikona srca.

Nedavno je uživala u Parizu odakle je dijelila mnoštvo Instagram storija u kojima je otkrila što je sve posjetila, ali i tko joj pravi društvo.

Bojana je 17 godina u braku sa glumcem Enesom Vejzovićem s kojim ima sina Raula i kćer Zoe.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Nekad i sad Na ovim je fotografijama žena koja je nekad posebnom ljepotom obarala s nogu, pogledajte kako je izgledala u danima najveće slave!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Luka Nižetić uhvaćen je u izlasku u neobičnom kompletu koji privlači znatiželjne poglede, sviđa li se vama?

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS