''POČASTIO ME''

Bloomu je tijekom doručka nešto zasmetalo, a Maju je šokirala njegova izjava: ''Jesi ti to meni rekao da...''

Maja Šuput Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Maja Šuput doručkovala je sa sinom Bloomom. Pitala ga je kako je spavao, a on ju je iznenadio svojom izjavom¸, što je nasmijalo brojne pratitelje.

Našoj pjevačici Maji Šuput ,ovo je ljeto radno, a čim uspije uhvatiti malo slobodnog vremena provodi ga s obitelji. Pjevačica je sada sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom u Crnoj Gori. Otamo svakodnevno dijeli fotografije i snimke na društvenim mrežama, a posljednjim videom nasmijala je brojne obožavatelje.

Naime, Maja je snimala svog sinčića za doručkom, a pitala ga je kako je spavao.

''Ti smrdiš'', rekao joj je Bloom.

''Ja smrdim? Jesi ti to meni rekao da ja smrdim? Gdje ja smrdim?'' pitala ga je Maja šokirano.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

''Tu'', odgovorio joj je Bloom dok se smijao.

''Kako on mene počasti osebujnim razgovorom za doručak'', napisala je Maja uz snimku.

U komentarima su joj se odmah javili brojni pratitelji.

''Nije da mi Maja nije simpa, ali ima li još netko tko je ovdje zbog Blooma?'', ''On je meni savršeno dijete, odgojeno predivno, pametan, sloboda govora, čista desetka. Bravo za mamu i tatu'', ''Presladak'', ''Frajer mali'', ''Koji kralj! Umirem'', samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

Inače, naša pjevačica nedavno je podijelila obiteljske fotografije s odmora, a i tada je svu pozornost ukrao preslatki Bloom.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Nives Celzijus objavila je svoje neobrađene fotke u badiću, no sitne nesavršenosti nitko nije primijetio: ''Ti si čudo prirode!''

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Nekad i sad Brojni estetski zahvati potpuno su uništili lice ljepotice iz 90-ih, nakon jedne operacije bojala se za svoj život!

Povezana vijest Celebrity Nove obiteljske fotografije Maje Šuput raznježile su pratitelje, ali ipak je najveću pozornost ukrao maleni Bloom!

Povezana vijest Celebrity Maja Šuput nasmijala pratitelje izjavom sinčića Blooma pa otkrila što mu je zasmetalo na njoj: "Mama, zašto to radiš?"

Povezana vijest Celebrity Šuput se zabavljala na fešti u haljini s opasnim prorezom pa sve šokirala: ''Dovoljno je reći da sam promukla od pjevanja…''

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kako su Bloom i Maja zagrljeni zaspali na plaži, ovim prizorima teško je odoljeti!

Povezana vijest Celebrity Maja Šuput traži obožavateljicu koja ju je oduševila svojim potezom: ''Nije tražila niti da me upozna...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS