Tko se to krije?

Naš bivši ministar političku fotelju zamijenio je motorom, a ispod ove kacige nismo ga odmah prepoznali!

Siniša Varga - 1 Josip Moler / CROPIX 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Ovog vikenda na zagrebačkoj špici puno pozornosti ukrao je naš bivši ministar, kojeg je ispod bajkerske opreme teško prepoznati.

Ovog vikenda lijepo sunčano vrijeme nagnalo je brojne poznate Hrvate da se prošetaju zagrebačkom špicom, a kao i uvijek, glavni trg bio je pun ekipe koja je divan vikend poželjela iskoristiti na svježem zraku.

No dok su neki pješačili, jedno naše poznato lice u centar je stiglo motorom.

Mnogi ga ispod motorističke opreme nisu prepoznali, a to i ne čudi jer smo ga dosad navikli vidjeti u odijelu i saborskoj fotelji.

Riječ je o našem bivšem ministru zdravstva Siniši Vargi, a kako izgleda u trapericama i potpuno opremljen za vožnju Harley Davidsonom, pogledajte u galeriji.

Varga ne skriva koliki je ljubitelj motora, a sa svojom brzalicom već je nekoliko puta viđen u centru Zagreba. Ovog vikenda, baš kao i prošle godine, sudjelovao je u mimohodu u znak potpore oboljelima od raka dojke. 

Za njegov motor bio je svezan i jedan roza balon.

Inače, Varga ima 59 godina i doktor je stomatologije. Oženjen je i otac dvoje djece.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Ella Dvornik pokazala ogromnu transformaciju svog tijela: ''Svaki put kada mislim da nisam ništa napravila...''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Dečko Milice iz Kumova podijelio je njihove rijetke zajedničke prizore, za romantičan video imao je sretan povod!

Zrinka Cvitešić iskreno o planovima za budućnost: ''Ne mislim da ću se do kraja života baviti glumom''

Kako izgleda sin najpoznatije splitske seke? Zbog njega se ovih dana u Splitu naveliko feštalo!

Povezana vijest Celebrity Naš zgodni ministar privlači poglede gdje god se pojavi, a zbog njegove ljubavi u Hrvatsku je preselila i supruga Amerikanka!

Povezana vijest Celebrity Premijer Plenković viđen je u nešto opuštenijem izdanju, a svi su primijetili i preplanulu put!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS