Ispričala detalje

Skandalozni brak bivše misice i bivšeg kralja: Samo dva dana nakon svadbe doživjela neugodno iskustvo

Oksana Voevodina (Foto: Facebook) Facebook 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Oksana Voevodina 2018. godine udala se za 24 godine starijeg kralja Malezije, koji se morao odreći krune zbog njezinih skandala, a sada ne želi priznati njihova sina.

Romansa mlade ruske misice Oksane Voevodine (27) i bivšeg malezijskog kralja, sultana Muhammada V. od Kelantana obišla je čitav svijet te je postala glavna tema brojnih tabloida. Njihova sreća bila je kratkog vijeka, a ruska je misica otkrila kako je samo dva dana nakon njihova vjenčanja doživjela neugodno iskustvo.

27-godišnja ljepotica otkrila je detalje njihova prekida.

Dva dana nakon vjenčanja njezin je suprug bio u kupaoni kada mu je počeo zvoniti mobitel, a na ekranu se prikazalo ime Bob. "Bila sam sigurna da se radi o jednom od njegovih prijatelja koji mu žele čestitati na vjenčanju. Javila sam se i čula histeričnu ženu koja se počela derati na mene i tvrditi da je ona njegova supruga, a ne ja. Vikala je na mene i pitala kako se usuđujem javiti na suprugov telefon", ispričala je Oksana.

Tvrdi kako je to bila žena ih Češke koja se predstavila kao Diana Petra, a koristila je svoje muslimansko ime. Kada se njezin suprug vratio iz kupaone, uzeo je telefon i otišao razgovarati u drugu prostoriju. "Rekao mi je da je to njegova bivša žena koja nije znala da smo se mi vjenčali. Osim toga, rekao je i kako postoje neke neriješene stvari između njih, a jedna od njih je i podjela nekretnina", priča lijepa Ruskinja. Ista Čehinja kontaktirala je i s Oksaninim ocem Andreyem Gorbatenkom te mu je rekla da je i dalje u braku s bivšim malezijskim kraljem.

Oksana se udala za bivšeg kralja koji je od nje stariji 24 godine u studenom 2018., a ubrzo su se i razveli. Kralj Muhammad morao je abdicirati zbog detalja iz prošlosti njegove supruge i nekadašnje zvijezde reality showa. Njegova, sada već bivša supruga seksala se pred očima javnosti, u bazenu u reality showu, a on je morao predati krunu zbog strogih muslimanskih pravila. Odrekao se svih kraljevskih prava i titula.

Ruska misica i bivši kralj i dalje su u "ratu" zbog razvoda, a spore se oko financija i njihova sina Leona. Muhammad ne želi priznati devetomjesečnog sina, a otkad su se razveli, tvrdi da dijete nije njegovo. Oksana je u intervjuu za ruske medije, koji je prenio Daily Mail, rekla kako strahuje za svoj život i život svoga sina otkad se vratila u Rusiju, gdje živi na imanju koje i dalje financira njezin bivši suprug.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Danas je poznata glumica i ima 10 godina mlađeg supruga, a 2000. godine bila je Miss svijeta

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS