Nešto nikad neće zaboraviti

Bivša kućna pomoćnica Lepe Brene otkrila kakva je pjevačica bila prema njoj: ''Nikad mi nije dala da...''

Lepa Brena Instagram 1/26 >> Pogledaj i ovo +15 Galerija

Bivša kućna pomoćnica Lepe Brene otkrila je kako se pjevačica odnosila prema njoj, jednu stvar nikad joj neće zaboraviti.

Lepa Brena sa suprugom Bobom Živojinovićem i sinovima živi u vili na Bežanijskoj kosi u Beogradu, a kućna pomoćnica koja je radila kod folk-dive otkrila je kako se pjevačica ponašala prema njoj.

''Vjerujte mi, Brena je izuzetna žena. Ona je bila prema mojoj obitelji ista kao prema svojoj'', ispričala je bivša Brenina kućna pomoćnica za srpske medije, prenosi Blic.

''Kad god bih završila sa poslom i krenula kući, ona bi mi spremila hranu, voće, sokove, slatkiše... Nije htjela ni čuti da idem praznih ruku, a to nema veze s plaćom. O garderobi i da ne govorim. Čak je kupovala i kapute za mene i moje kćeri i davala nam odjeću za sve prilike'', rekla je.

''Zahvaljujući njoj moja su djeca završila fakultete'', zaključila je ta žena te dodaje da bi i dalje radila kod nje da nije ostarjela.

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity I s 49 godina može se pohvaliti fantastičnim tijelom koje je posebno istaknuo ovaj baš savršeni badić!

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović zabrinula je ekipu s Instagrama posljednjom objavom, čak je i španjolski kralj pao u drugi plan!

Povezana vijest Celebrity Ovo su rijetke fotografije Jelene Đoković u badiću, a sama je otkrila čemu može zahvaliti na top-figuri!

Povezana vijest Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović zabrinula je ekipu s Instagrama posljednjom objavom, čak je i španjolski kralj pao u drugi plan!

Povezana vijest Celebrity Otkriven stravičan plan mladića koji je želio izvesti teroristički napad na koncertu Taylor Swift!

Povezana vijest Celebrity Fanovi Taylor Swift u suzama zbog otkazanih koncerata, društvene mreže preplavili reakcijama: ''Najgora noć u mom životu!''

Povezana vijest Celebrity Fotografi uhvatili zanimljiv detalj zbog kojeg se priča o ovoj budućoj kraljici, svi se pitaju je li ovo moguće!

Povezana vijest Celebrity Svjetska pop-zvijezda nastupila u pulskoj Areni, pogledajte uzavrelu atmosferu s koncerta za pamćenje!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS