Dirljiva ispovijest

Borba za život sina holivudskog glumca: "Imao je samo 16 godina kad su to otkrili... Dosad je prošao 28 tura kemoterapije"

Billy Baldwin (Foto: Instagram) instagram 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Slavni glumac William Baldwin javnosti je otkrio da je njegovu sinu Vanceu dijagnosticiran rak kada je imao samo 16 godina.

Vance ima 17 godina, a obolio je prije godinu dana. Njegov otac, glumac William Baldwin ne skriva koliko je ponosan na njegovu hrabrost i odlučnost da se bori s opakom bolešću. 

"Prije godinu dana mom sinu Vanceu dijagnosticiran je rak... Imao je samo 16 godina. Nije pričao o tome, nitko od nas nije. Prošao je 28 tura kemoterapije, no ostao je jako pozitivan, fokusiran te je želio da mu život ostane što normalniji... Svakog dana. To dijete je snažan ku**in sin", napisao je te dodao da je njegov sin duhovit, jak i ima srce od zlata.

"Hrabrost. Snaga. Srčanost. Stav. Ratnik… nikad nisam vidio ništa slično tome. Nikad nisam bio ponosniji. Volim te, sine", napisao je Baldwin, inače mlađi brat Aleca Baldwina.

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Nives u hlačama od lateksa istaknula svoj najslavniji adut na dosad neviđen način: "Može li biti veća?"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS