Sve ponosno istaknula!

Tijesni korzet jedva je izdržao njezino poziranje i izvijanje, neki su se pitali i može li disati uopće u tome!

Billie Eilish Profimedia 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Billie Eilish je za ovogodišnju Met Galu odabrala izdanje koje je uključivalo i tijesni korzet kojim je naglasila bujni dekolte.

Pjevačica Billie Eilish nikako nije htjela propustiti ovogodišnju Met Galu, a pobrinula se i da njezin dolazak ostane svima u pamćenju barem još neko vrijeme.

20-godišnja dobitnica Grammyja u prvi je plan izbacila svoj bujni dekolte u haljini s tijesnim korzetom u kojoj je ponosno pozirala i izvijala se na crvenom tepihu iako su se mnogi pitali može li u njemu normalno disati. No činilo se da je njezina kombinacija jedna od rijetkih koja je zapravo pratila temu ''pozlaćenog glamura'' vraćajući se u razdoblje mode kasnih 1800-ih godina.

Najiščekivanija modna večer tradicionalno se održava prvog ponedjeljka u svibnju, a cilj joj je prikupljanje novca za Costume Institute u New Yorku. Ovogodišnji dress code bio je pozlaćeni glamur kako bi odgovarao temi "In America: Anthology of Fashion", koja je nastavak prošlogodišnje ''In America: A Lexicon of Fashion".

Domaćica ovogodišnje Met Gale, glavna urednica američkog Voguea Anna Wintour tradicionalno je otvorila događaj koji organizira od 1995., a koji iz godine u godinu okuplja najpoznatija slavna imena.

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity U toplesu prošetala crvenim tepihom: Pojavila se zakopčana do grla, a onda je skinula sako i pokazala sve!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS