Šok za šokom

Ovo je stvarno neugodno gledati! Ovako odjevena ulicom se prošetala s djetetom

Bianca Censori - 4 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Bianca Censori viđena je u društvu svoje pokćerke North West, a ono što je nosila šokiralo je javnost.

Kontroverzna Amerikanka Bianca Censori viđena je u društvu svoje pokćerke North West, no opet je pozornost privukla nečim drugim.

Bianca se prošetala ulicom s North i suprugom Kanyeom Westom bez hlača, točnije u bež majici i u hlačicama koje su više ličile na gaće, a lice je skrivala ispod velike šilterice.

Iako su već svi navikli na to da je suprug odijeva u golišave kombinacije, ovih dana stalno šokira, a nedavno je ispod potpuno prozirne majice pokazala grudi.

Podsjetimo, Kanye i Bianca tajno su se vjenčali u prosincu 2022. godine, samo mjesec dana nakon što je on finalizirao razvod od Kim Kardashian. Biancu mnogi sažalijevaju jer vjeruju da suprug manipulira njome i iskorištava je kako bi dodatno skrenuo pozornost na sebe.

Kćer North Kanye je dobio s Kim, a osim nje imaju još troje djece, Sainta, Chicago i Psalma.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ben Affleck novim je potezom potvrdio krah braka s J.Lo, s njom više ne želi provesti ni sekundu!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Sitne nesavršenosti u tanga-bikiniju jedva su došle do izražaja, a ona je još jednom dokazala zašto je jednostavno bomba!

Povezana vijest Celebrity Pjesme koje će vječno ostati iza Olivera: Prisjetite se njegovih najvećih hitova, koja je pjesma vama najdraža?

Povezana vijest Celebrity Prije šest godina napustio nas je Oliver Dragojević, teško je vjerovati da ga već tako dugo nema

Povezana vijest Celebrity Ovo su prizori s Oliverova ispraćaja koji i danas oduzimaju dah, nema tko tog dana prije šest godina nije pustio suzu

Povezana vijest Celebrity Pogledajte haljinu Jelene Rozge koja je podijelila mišljenja: ''Ona je top, ali ovo je kriminal...''

Povezana vijest Celebrity U obitelj Livaja stigla je prinova! Sretna Iris podijelila je lijepu vijest s pratiteljima: ''Prije točno sat vremena...''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS