šok za šokom!

Čudnovati odjevni komad u potpunosti je zaokupio poglede prolaznika, sve se vidjelo kroz ovaj materijal!

Bianca Censori - 3 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Bianca Censori nastavlja šokirati odjevnim kombinacijama, a sada joj je prozirna ženska najlonka poslužila kao inspiracija za haljinu.

Supruga Kanyea Westa Bianca Censori u četvrtak se vratila svom tipičnom golišavom stilu, samo nekoliko dana nakon što je šokirala odjevnom kombinacijom za izlazak sa suprugom i njegovom kćeri North.

Sada je 29-godišnja arhitektica malo toga prepustila mašti dok je sama obavljala poslove u Los Angelesu noseći na sebi haljinu koja je napravljena od ženske najlonke.

Čudnovati odjevni komad u potpunosti je otkrio njezine tange i zapanjujuće poprsje bez grudnjaka.

Iako su već svi navikli na to da je suprug odijeva u golišave kombinacije, ovih dana stalno šokira, a nedavno je ispod potpuno prozirne majice pokazala grudi.

Podsjetimo, Kanye i Bianca tajno su se vjenčali u prosincu 2022. godine, samo mjesec dana nakon što je on finalizirao razvod od Kim Kardashian. Biancu mnogi sažalijevaju jer vjeruju da suprug manipulira njome i iskorištava je kako bi dodatno skrenuo pozornost na sebe.

Kći North Kanye je dobio s Kim, a osim nje imaju još troje djece, Sainta, Chicago i Psalma.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Golišavu fotku Nives zasjenila je njezina neobična poruka: "Prestara, predebela, premasna...''

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Tko je zgodni plivač koji je postao miljenik žena na Igrama? Isklesanim torzom zaludio je gledateljice: "Top-model!"

Povezana vijest Celebrity Bogata nasljednica javila se s luksuzne jahte u mini bikiniju, pa privukla pozornost mladolikim izgledom: ''Savršeno tijelo!''

Povezana vijest Celebrity Seve podijelila idilične trenutke s ljetovanja, fotografija sa sinom sve je dirnula: "Predivno vas je vidjeti zajedno"

Povezana vijest Celebrity Zvijezda španjolske nogometne reprezentacije uhvaćena na luksuznoj jahti u Hrvatskoj, odmara se u Zadru!

Povezana vijest Celebrity Naša glumica čiji je film bio nominiran i za Oscara raspričala se o priznanjima struke i publike: ''Zbog publike postojimo, od njih ''živimo''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS