vrijeme za njih

Beyonce i Jay-Z poslali djecu u razgledavanje ljepota Hrvatske, pa uživali sami na jahti, a uhvaćeni su u i trenucima nježnosti!

Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj Sanjin Strukić/Pixsell 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Beyonce i Jay-Z snimljeni su na superluksuznoj jahti Faith usidrenoj kraj Korčule gdje su uživali u vremenu za sebe dok su im djeca bila na izletu s dadiljama i tjelohraniteljem.

Jedan od najmoćnijih parova iz svijeta showbusinessa, Beyonce i Jay-Z, četvrti put su za odmor odabrali Hrvatsku gdje uživaju već nekoliko dana.

Glazbena diva i reper obilaze našu obalu na superluksuznoj jahti Faith s kojom su se sada usidrili između Malog i Velikog Pržnjaka kraj Korčule.

Tamo su snimljeni dok su uživali u piću na palubi, a fotografi su ih uhvatili i u trenucima nježnosti. Za to su vrijeme njihova djeca, kći Blue Ivi i blizanci Rumi i Sir, razgledavali ljepote Hrvatske s dadiljama i tjelohraniteljem Juliusom de Boerom.

Iako je poznata po provokativnim odjevnim kombinacijama, Beyonce se odlučila za široku ljetnu haljinu kojom je prekrila svoje zanosne obline.

Par je ranije snimljen i u blizini Cavtata, a tada se Beyonce sunčala na palubi, dok je Jay-Z mobitelom snimao krajolik, koji ga je očigledno očarao.

O njihovom posjetu Hrvatskoj raspisali su se i svjetski mediji, poput Daily Maila, čime su napravili i sjajnu reklamu za našu zemlju.

Svima je posebno zapela za oko jahta vrijedna gotovo 200 milijuna dolara, čiji najam stoji milijun i pol dolara, a vlasnik joj je Lawrence Stroll, suvlasnik Aston Martina u Formuli 1. Na njoj se nalazi bazen, beach klub, teretana, soba za masažu, ima sedam kabina, a napravljena je prije četiri godine. Broji i 31 član posade, a može primiti 12 gostiju.

Koliko slavni par voli našu zemlju svjedoči činjenica da su Hrvatsku posjetili 2009., 2011. i 2020. godine, a Beyonce je zadnji put kod nas proslavila i 39. rođendan.2

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Zanimljivosti Jedan od najseksi muškaraca današnjice ne odvaja se od novog dečka, a za plažu su čak uskladili i jedan detalj

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Raskošni dekolte obuzdale joj samo tanke trakice, čini se da joj razvod od nevjernog muža ne pada teško

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS