nastavlja dalje?

Usred procesa rastave od Jennifer, Ben Affleck viđen je s drugom ženom, evo tko je u pitanju i na koja mjesta izlaze!

Ben Affleck Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Iako su papiri za razvod tek službeno predani, Ben Affleck viđen je s kćeri poznatog političara Roberta Kennedyja, ali priroda njihova odnosa još nije poznata.

Jennifer Lopez u utorak je podnijela zahtjev za razvod braka na Višem sudu okruga Los Angeles, čime je potvrdila višemjesečna šuškanja o razlazu s Benom Affleckom.

Međutim, usred razvoda glumac je viđen kako provodi vrijeme s 36-godišnjom Kick Kennedy, kćeri poznatog političara Roberta F. Kennedyja Jr., prenosi Page Six.

Izvor je rekao da Affleck i Kennedy izlaze na mjesta kao što su Polo Lounge, hotel na Beverly Hillsu, ali da priroda njihovog odnosa nije poznata.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Kako prenose strani mediji, u papirima za razvod otkriveno je kako je Jennifer zahtjevala da joj se vrati staro prezime te je navela da s Benom ne živi još od 26. travnja 2024. godine. Također, DailyMail koji ima uvid u papire koje je predala sudu, piše kako je kao razlog rastave navela nepomirljive razlike.

Inače, par je prvi put potaknuo glasine o rastavi nakon što 47 dana nisu viđeni zajedno.

Spekulacije su se nastavile jer nisu zajedno proveli niz praznika tijekom ljeta, a Lopez se također prošetala sama crvenim tepihom na Met Gali u svibnju - tada je otkazala svoju svjetsku turneju kako bi bila sa svojom obitelji.

Od tada par ljeta provodi na suprotnim obalama te ni godišnjicu nisu dočekali zajedno.

Posljednjih mjeseci, međutim, par je uočen zajedno u nekoliko prilika, ali sve se to dogodilo kada su Affleckova djeca bila prisutna, a priča se da su navodno pokušavali obnoviti svoju romansu. No ipak - bezuspješno.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Djevojka najpoznatijeg neženje skinula se u toples na luksuznoj jahti, zbog ovih vrućih prizora i DiCaprio se morao osvježiti u oceanu!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Seve na koncertu skinula majicu pa ju bacila u publiku, a obožavateljici je poklonila još jedan značajan dar: "Razmjena ljubavi..."

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagna otkrio značenje objave koja je zabrinula obožavatelje: "Nikad ništa ovoliko nisam čekao u životu..."

Povezana vijest Celebrity Kći Brucea Willisa progovorila je o zdravstvenom stanju oca koji se već dulje vrijeme bori s rijetkom bolešću

Povezana vijest Celebrity Zgodni sin Dragana Bjelogrlića privlači veliku pažnju svojim izgledom, a sa samo 19 godina snimio je vruću scenu sa starijom kolegicom!

Povezana vijest Celebrity Sandija Cenova i njegovu suprugu rijetko viđamo, no sada su zajedno pozirali na plaži: "Tradicionalna fotka u gaćama..."

Povezana vijest Zanimljivosti Svjetska elita uživala je na Lopudu, američkom milijarderu i gostima pjevala je velika glazbena zvijezda!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS