''kao da je nestao''

Ben Affleck prkosi J.Lo onim što ju najviše boli, a najnoviji potez nikako mu ne ide u prilog!

Jennifer Lopez, Ben Affleck Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Jennifer Lopez i Ben Affleck živjelu su u jednoj kući zajedno s njihovom djecom iz prijašnjih brakova. Lopez je i dalje u kontaktu s njegovom djecom, ali on je prekinuo kontakt s njenim blizancima.

Jennifer Lopez prije tjedan dana podnijela je zahtjev za razvod braka na Višem sudu okruga Los Angeles, čime je potvrdila višemjesečna šuškanja o razlazu s Benom Affleckom. Na početku je sve izgledalo bajno, a oni su ovoga puta u sve umiješali i djecu.

Glumac i glazbenica vrlo su se brzo uselili u zajedničku rezidenciju, a s njima su živjela i njihova djeca: Lopezini blizanci iz braka s Marcom Anthonyjem te Affleckovo troje djece iz braka s Jennifer Garner.

Izvori za strane medije pišu kako je Affleck sada prekinuo odnos s blizancima, a Lopez i dalje njeguje blizak odnos s njegovom djecom, ali i bivšom suprugom.

''Ona je u kontaktu s djecom i jako je dobra mama'', rekli su izvori za People.

Lopez je ranije hvalila Afflecka kako je dobar otac, a izvori su dodali da mu ovakvo ponašanje trenutačno ne ide u prilog.

''Kao da ih je nestao'', dodali su izvori.

Inače, par je prvi put potaknuo glasine o rastavi nakon što 47 dana nisu viđeni zajedno.

Spekulacije su se nastavile jer nisu zajedno proveli niz praznika tijekom ljeta, a Lopez se također prošetala sama crvenim tepihom na Met Gali u svibnju - tada je otkazala svoju svjetsku turneju kako bi bila sa svojom obitelji.

Affleck je nedavno viđen i kako provodi vrijeme s drugom ženom, a više o tome pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naša predivna voditeljica objavila je rijetku fotku u badiću, pohvale ne prestaju stizati: ''Najljepša si u zemlji!''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity David Beckham u 50. godini pokazao nevjerojatnu formu u kućnoj teretani: ''Žena mi je rekla da mi smeta majica...''
Povezana vijest Celebrity Usred procesa rastave od Jennifer, Ben Affleck viđen je s drugom ženom, evo tko je u pitanju i na koja mjesta izlaze!

Povezana vijest Celebrity Ovo je pravi razlog razvoda Jennifer Lopez i Bena Afflecka? Pogledajte što je to pjevačica navela u službenim papirima

Povezana vijest Celebrity Jennifer Lopez nakon rastave odlučila se na još jednu veliku promjenu, nije dugo čekala da ovo napravi

Povezana vijest Celebrity Ben Affleck viđen je prvi put nakon vijesti o razvodu, a svi su uočili da se jednog detalja brzo riješio

Povezana vijest Celebrity J.Lo od Afflecka je dobila zaručnički prsten s posebnom posvetom koju je prekršio, poznato je što će sada napraviti s njim!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS