Voli biti u prvom planu

Njezine su pristojne kombinacije daleka prošlost, čini se da ova bivša slatkica sve više uživa u prozirnom i ultrakratkom

Bella Thorne i Benjamin Mascolo (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Bella Thorne prošetala se u ultrakratkoj haljini bez grudnjaka, a takvim se izdanjem pohvalila i na društvenim mrežama.

Holivudska glumica Bella Thorne poznata je po svom odvažnom i provokativnom stilu, a ništa drugačije nije izgledala kada se pojavila u Hollywoodu u izazovnoj haljini kojom je malo toga ostavila mašti.

23-godišnju Bellu paparazzi su uhvatili tijekom odlaska na ručak u jedan od popularnih restorana na Beverly Hillsu, i to u poluprozirnoj haljini ispod koje nije nosila grudnjak. Ultrakratka kombinacija bila je dovoljan razlog da se nađe u središtu pažnje, no ona se nije previše obazirala ni na koga oko sebe.

Da je bila i više nego zadovoljna time kako izgleda, pokazuje i to što je fotografije u bijeloj haljinici objavila na profilu na Instagramu sa svojim vjernim obožavateljima.

Bella je karijeru započela kao Disneyjeva dječja zvijezda, a danas je daleko od slatkice kakva je bila kada se tek predstavila publici. Posljednjih godina medijske stupce najčešće puni svojim razuzdanim ponašanjem i golišavim izdanjima.

Nedavno se zaručila s 27-godišnjim talijanskim pjevačem i glumcem Benjamin Mascolom, kojemu očito ne smetaju takva izdanja, kao ni to što Bella svoje fotke i videe dijeli na 18+ stranici OnlyFans.

Njih dvoje u vezi su od travnja 2019. i rijetko kada se odvajaju jedno od drugoga otkako su se ponovno ujedinili u srpnju prošle godine, nakon pet mjeseci razdvojenosti zbog pandemije koronavirusa.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Bujnom pojavom iznenadila na plaži, ali svi se pitaju što se dogodilo njezinu suprugu, koji je nekad mamio uzdahe žena

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS