ni trepnula nije

Ispod prozirnog kombinezona jasno su joj se vidjele grudi, ovaj put ih rukama nije ni pokušala sakriti!

Bella Hadid Profimedia 1/14 >> Pogledaj i ovo +3 Galerija

Bella Hadid na reviji u sklopu Pariškog tjedna mode prošetala je bez grudnjaka u prozirnom kombinezonu te pokazala zašto je zovu jednom od najljepših žena današnjice.

Jedna od najuspješnijih manekenki današnjice, Bella Hadid, bila je jedna od glavnih zvijezda Pariškog tjedna mode, a osim ljepotom dodatnu je pozornost privlačila razgolićenim izdanjima.

Nakon što je izazvala veliki interes pojavivši se na modnoj pisti samo u gaćicama, rukama skrivajući grudi, da bi joj sprejem ocrtali kreaciju u kojoj je onda ponosno prošetala, Bella je ponovno nadmašila samu sebe.

Naime, na reviji Stelle McCartney osvanula je u prozirnom kombinezonu ispod kojeg nije nosila grudnjak i grudi su joj se jasno vidjele, a čini se da joj to nije predstavljalo ni najmanji problem. 

Bella se posljednjih godina etablirala kao jedna od najtraženijih manekenki u svijetu mode, a karijeru je započela 2016. godine i ubrzo je proglašena modelom godine, što joj je osiguralo i prvu reviju Victoria's Secreta. U svijet mode odlučila je ući nakon što su njezina majka Yolanda Hadid i sestra Gigi stvorile vlastite uspješne manekenske karijere.

Što se tiče njezina privatnog života, Bella je u vezi s umjetničkim direktorom Marcom Kalmanom, koju su potvrdili u srpnju prošle godine, a navodno su tada već bili par oko godinu dana.

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Zanimljivosti Rijetke fotografije kralja Charlesa i supruge Camille u kupaćim kostimima, paparazzi su ih uhvatili kad su se najmanje nadali!

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Voditelj Dnevnika Nove TV snimio poseban trenutak između kolega pet minuta prije emisije: "Čestitke našim mladencima!"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS