Koračala je hrabro

Njezin duboki dekolte pao je u drugi plan zbog visokog izreza na haljini, a teško je bilo ne primijetiti i jedno i drugo

Bebe Rexha (Foto: Instagram) Instagram 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Bebe Rexha smiješila se fotografima koji su je pratili dok je šetala prema restoranu, a na sebi je imala jednostavnu haljinicu s dubokim dekolteom i visokim prorezom.

Američka pjevačica albanskih korijena, 32-godišnja Bebe Rexha, ovoga se tjedna našla na meti paparazza dok je šetala prema restoranu, u kojem se s prijateljima našla na večeri u Santa Monici.

Naizgled jednostavnu crnu haljinicu začinila je opasno visokim prorezom na desnoj nozi, zbog čega je njezin bujni dekolte potpuno pao u drugi plan. Poderane mrežaste čarape bile su joj posebni adut, a stil je upotpunila kričavo ružičastim cipelama na visoku potpeticu.

Vidno raspoložena pjevačica nasmiješila se fotografima te im je bez pardona pozirala, a nije se dala smesti dok je koračala prema restoranu.

Nedavno je Bebe Rexha pred fotografe u Veneciji stala u oskudnoj haljinici dubokog dekoltea ispod kojeg nije nosila grudnjak, a prštala je samopouzdanjem.

Ova uspješna pjevačica danas zarađuje milijune dolara, surađuje s najvećim glazbenim imenima, rado je viđen gost raznih holivudskih događanja, ide na uspješne turneje, a na društvenim mrežama prate je milijuni obožavatelja. Ipak, pjevačica se ranije ove godine požalila kako u njezinu životu nije sve tako savršeno.

Naime, od svojih glazbenih početaka itekako je promijenila fizički izgled, a nabacila je i pokoji kilogram. Unatoč tome, često ističe kako se nikada nije osjećala zadovoljnije u svojoj koži.

  1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Nekad i sad Droga i alkohol potpuno su izmijenili ljepoticu kakvu pamtimo s početka karijere, teško ju je prepoznati na prvu

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Lijepa supruga Matea Kovačića objavila fotku s roditeljima koje rijetko pokazuje, pogledajte od koga je naslijedila izgled

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS