STIŽE U VARAŽDIN

Baby Lasagna za nastup na Špancirfestu najavio slatko iznenađenje: ''Trema je malo veća...''

Baby Lasagna Niksa Stipanicev / CROPIX 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Baby Lasagna nastupit će u Varaždinu, a prije koncerta otkrio je da se jako veseli nastupu.

Pred oko dvije tisuće obožavatelja okupljenih u dvorištu Vile Bedeković u Varaždinu, Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, predstavio je u utorak svoju slikovnicu i najavio da će na koncertu na Špancirfestu izvoditi pjesme koje dosad nikad nigdje nije svirao.

Slikovnicu ''Baby Lasagna i mačak Stipe – Veliko prijateljstvo'' predstavili su Marko i autor teksta i ilustracija Igor Jurilj koji je, otkrio je poznati pjevač, bio inicijator ideje o slikovnici.

''Počeli smo pričati o toj ideji, nazvali smo Krešu iz Rockmarka koji je omogućio distribuciju, počeli smo pričati o mačkama, o njihovim karakterima. Sve je nastalo dosta suptilno, bez nekog grandioznog plana'', rekao je Purišić.

Otkrio je i kako je Stipe bio mačak njegove djevojke Elizabete.

''Stipe je bio i jest mazonja, najbolji mačak ikad i zbog njega sam se zaljubio u mačke'', rekao je Marko koji se nakon promocije slikovnice fotografirao sa svojim malim i velikim obožavateljima.

Baby Lasagna, headliner ovogodišnjeg Špancirefsta, ujedno je najavio svoj večerašnji nastup na velikoj pozornici podno bedema Starog grada.

''Veselim se koncertu i mislim da će produkcijski biti najveći dosad, uz Exit možda. Izvodimo pjesme koje nikad nismo dosad svirali, ovo će biti prvi put, tako da je trema malo veća nego na običnom koncertu'', rekao je.

Koncert Baby Lasagne počet će u 21 sat, a iz Turističke zajednice grada Varaždina, organizatora Špancirfesta, posjetiteljima je upućena molba da dođu na vrijeme kako bi se izbjegle gužve. Iz TZ-a ističu da za koncert vlada ogroman interes.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Srpska voditeljica o Severininom privođenju na granici: ''Ona mora znati jednu stvar, njoj su Srbi obilježili život...''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naša predivna voditeljica objavila je rijetku fotku u badiću, pohvale ne prestaju stizati: ''Najljepša si u zemlji!''

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagna komentirao je svoju objavu kojom je uplašio fanove: ''Mislio sam da će biti jasno...''

Povezana vijest Preporuke Odbrojava se do početka koncerta Baby Lasagne na Špancirfestu, a zbog naše glazbene senzacije očekuju se velike gužve

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagna otkrio značenje objave koja je zabrinula obožavatelje: "Nikad ništa ovoliko nisam čekao u životu..."

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagna šokirao zabrinute pratitelje posljednjom objavom, sve zanima što smjera: "Nemoj nas plašiti..."

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagna odlučio se na drastičnu promjenu izgleda, evo čime je ovaj put iznenadio obožavatelje!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS