''mislili smo da je korona...''

Teško životno razdoblje za Avu Karabatić: ''Nije u najboljem stanju. Potresena sam, ali pribrana...''

Ava Karabatić i otac Dino Stanin/PIXSELL 1/23 >> Pogledaj i ovo +12 Galerija

Ava Karabatić progovorila je o zdravstvenom stanju svog oca koji je loše, jako je zabrinuta za njega.

Ava Karabatić na društvenim mrežama otkrila je da je njen otac završio u bolnici. U podužoj emotivnoj objavi objasnila je što se dogodilo s Ivicom Karabatićem, a pročitajte ju OVDJE.

Nakon objave, za 24 sata rekla je i što se točno događalo.

''Moj otac nije u najboljem stanju. Potresena sam, ali pribrana'', započela je.

''Cijelo ljeto mu nije bilo najbolje i dolazila je hitna. U početku smo mislili da je zbog vrućina i onda ga je majka uhvatila u nenormalnim bolovima. To nas je začudilo jer je cijeli život vitalan. On je hipohondar, ali je odbijao ići u bolnicu'', priča Ava.

Mislile su da ima koronu, ali onda ga je njezina majka "na silu" odvela u KBC Firule.

''Na kardiologiji su mu ustanovili da ima oštećenje srca, došlo je do dilatacije krvnih žila. Srce mu radi 25 posto. Čekamo rezultate, slika bi mu se trebala ubrzo stabilizirati'', govori Ava.

Kaže nam ako mu se funkcija srca ne poveća na minimalno 60 posto, morat će mu ugraditi stent ili pacemaker.

''Jako sam vezana za njega. On je uz mene od moje prve riječi, mog prvog koraka'', završila je.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Brad Pitt prvi put na crvenom tepihu s 30 godina mlađom djevojkom, nije skidao ruke sa svoje ljepotice!

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Richard Gere najstarijeg sina cijeli je život skrivao od javnosti, ove su simpatične detalje svi odmah primijetili!

Povezana vijest Zanimljivosti Znate li koje je pravo ime Mile Kitića? Svi ga zovu ovako, ali u dokumentima se piše potpuno drugačije

Povezana vijest Celebrity Sin naše košarkaške legende oženio je Amerikanku, mladenka je podijelila prizore sa svadbe koja je puno drugačija od naših!

Povezana vijest Celebrity Šuput pokazala kako Bloom izgleda kad ga pogodi pjesma: ''Rođena buduća zvijezda! Kakav šećer, baš se uživio!''

Povezana vijest Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica objavila fotku bez trunke šminke i sve očarala: ''K'o da su te četiri Boga pravila!''

Povezana vijest Celebrity Glumac šokirao dramatičnom promjenom izgleda, ni najvjerniji fanovi nisu ga prepoznali nakon ovog što si je napravio!

 

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS