''Ježim se cijelo vrijeme''

Sjajnom Slavoncu iz Supertalenta pošlo je za rukom ono o čemu mnogi sanjaju: "Gledala sam video 20 puta..."

Matija Petrić, Supertalent Nova TV 1/24 >> Pogledaj i ovo +13 Galerija

Matija Petrić, koji je u nedjelju dobio prvi zlatni gumb ove sezone u "Supertalentu", nastavlja dalje izazivati interes javnosti.

Prošle nedjelje je započela nova sezona showa "Supertalent", a prvi zlatni gumb dobio je Slavonac Matija Petrić. Njegova sjajna izvedba pjesme "Ponoć" iz filma "Toma" je očarala žiri, a pogotovo Fabijana Pavla Medvešeka.

Duet Matije sa samim sobom nisu propustili ni gledatelji, koji su Matijin nastup pregledali na platformi YouTube. Audicija ovog Slavonca trenutno se nalazi na prvom mjestu trenutno najgledanijih videa na YouTubeu, ostvarivši preko 155 tisuća pregleda.

"Mamma mia, što je ovo?! Svaka čast, gledala sam video sigurno 20x i ježila se cijelo vrijeme. Ti si čudo!!! Bravo", "Znači kakav glas, kakva emocija... mene je sinoć ostavio bez teksta", "To je talent", dio je komentara oduševljenih gledatelja.

O Matiji više pročitajte OVDJE.

Matijinom audicijom su se oduševili i korisnici društvenih mreža, a više komentara pronađite OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Visoki prorez na seksi haljini mame hajdukovca sve je raspametio: ''Dobra poza, lavice!''

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Sjećate se natapirane Peggy? Danas ju nije lako prepoznati, no nakon brojnih životnih tragedija jača je no ikad

Bila je u vezi s nogometašem, nestala i nikad je nisu našli: Informacije sa suđenja šokirale su javnost!

Voditelj Frano Ridjan ima razloga za slavlje, svi mu čestitaju: ''Sretno dalje u životu''

Povezana vijest Clubzone Netipičnom ljubavnom baladom, Tragovi okrenuli novi list i krenuli dalje – saznajte sve o novoj pjesmi i spotu ''Bez tebe''!

Povezana vijest Celebrity Udala se sestra Dine Jelusića: Brat joj je zapjevao na svadbi, pogledajte djelić atmosfere!

Tko je uopće ozloglašeni reper zbog kojega se trese cijeli Hollywood? Karijeru je započeo s 12 godina, a crkva i jedna tragedija obilježile su mu život!

Seksi, kratka haljina Georgine Rodriguez potaknula raspravu: ''Volim je, ali u ovome izgleda jeftino!''

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS