Prezgodna!

Jednu od naših najljepših voditeljica rijetko viđamo otkako je nestala s malih ekrana, a svaki put iznova sve obori s nogu!

Antonija Stupar Jurkin - 1 Tomislav Miletic 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Antonija Stupar Jurkin iznenadila je dolaskom na jedan događaj u Zagrebu, a u mini haljini u stilu sakoa ukrala je sve poglede.

Bivša voditeljica Antonija Stupar Jurkin oduševila je pojavom na  jednom događaju u Zagrebu.

Za tu je prigodu odjenula kratku sivu sako-haljinu s dugim rukavima i crnim gumbićima te je na to kombinirala visoke kožne crne čizme. U toj kombinaciji sjajno je istaknula svoje duge noge, ali i savršenu figuru. 

"Baš Big Energy je bilo jučer na proslavi..." pohvalila se svojim izdanjem i na Instagramu.

Komentari "Prezgodna si", "Prava mačka", "Top", "Wow", "Predivna", "Prekrasna žena", "Ma divota" te mnoštvo emotikona gorućih vatrica nazirali su se ispod objave.

Antonija se danas posvetila obiteljskom životu i drugoj karijeri i na svom profilu na Instagramu redovito s pratiteljima dijeli kako provodi vrijeme, a tamo je prati gotovo 40 tisuća ljudi. 

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Naša najraskošnija navijačica sve je golišavija: Pokrila je samo ključne dijelove i zapalila atmosferu prije utakmice!

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Kći Roberta i Anice Kovač izrasla je u pravu ljepoticu, a pokazala je i da jabuka ne pada daleko od stabla!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS