Poput starije sestre!

Naša bivša voditeljica nakon odlaska s malih ekrana posvetila se djeci, a ove fotografije nikad ne bi pokazale da ih je rodila dvoje!

Antonija Stupar Jurkin - 5 Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Antonija Stupar Jurkin ne prestaje dijeliti fotografije s naše obale, a sve što pratitelji vide je njezina fantastična figura.

Bivša voditeljica i jedna od najljepših Hrvatica Antonija Stupar Jurkin ne prestaje se hvaliti sunčanim fotografijama s naše obale na kojoj trenutno ljetuje. Svoje pratitelje već je nekoliko puta počastila fotografijama s plaže, a to je učinila i sada te odradila mali fotošuting u moru i pokraj stijene u hladu.

Nosila je bež kupaći kostim koji se vezao oko struka, a u komentarima su samo stizale pohvale na njenu fantastičnu figuru.

Na nekoliko fotografija pozirala je i sa svoje dvoje djece, kćeri Paolom i sinom Ivanom koje je dobila sa suprugom Ivanom.

''Svaka ti čast. Tako mlada, lijepa. Imaš predivnu djecu'', ''Kakva ljepotica'', pisali su joj pratitelji.

Nakon televizijske karijere, Antonija se više posvetila obiteljskom životu pa ju danas ne gledamo na malim ekranima, ali zato redovno s pratiteljima dijeli novosti iz svog života, a prati ju nešto više od 40 tisuća ljudi.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Šuput skinula gornji dio kupaćeg i s osmijehom podijelila taj prizor: ''Mala, preveć si se otela kontroli!''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Rasplesani Peco preuzeo je glavnu ulogu u kuhinji, a ono u čemu je iznenadio svoju Silviju ukralo je sve poglede!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS