izgleda sve mlađe!

Seksi detalj na outfitu Antonije Šole jednostavnu je haljinu učinio željnom pogleda!

Antonija Šola - 2 Josip Moler/Cropix 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Antonija Šola sasvim sigurno stari kao vino. Na zagrebačkoj špici prošetala je u blistavom izdanju u kojem je privukla brojne poglede.

Na subotnjoj špici snimljeni su brojni Hrvati, a među njima se našla i pjevačica Antonija Šola koja je centrom Zagrba prošetala u zanimljivoj modnoj kombinaciji.

Nosila je usku dugu haljinu koju su krasili prorezi kod trbuha i na dekolteu, a cijeli outfit upotpunila je visokim crnim platformama.

Nema tko se nije prošetao glavnim trgom, ali Antonija je privukla brojne poglede prolaznika svojom pojavom jer izgleda isto kao i na početku svoje karijere, a mnogi i dalje ne vjeruju da ima već 45 godina.

Fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Podsjetimo, Šola se ove godine natjecala u našem hit-showu ''Tvoje lice zvuči poznato'', a poznato je da je i u sretnoj vezi s našim pjevačem grupe Ljubavnici Marijom Regeljom.

Više o tome pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Noge od milijun dolara: Naša bivša misica kao da je jučer napustila modne piste!

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Zbog žene u crvenom kompletiću na zagrebačkoj špici sve je stalo na tren, prizori kao iz filma!

Gledamo je kao ambicioznu sanjarku i odvjetnicu u seriji u "Dobru i zlu", a tko je Tereza u stvarnom svijetu?

Visoki prorez na haljini Sandre Bagarić nije mogao proći neopaženo, vidno raspoložena prošetala je centrom u društvu supruga

Povezana vijest Celebrity Obitelj Kovačić ima dupli razlog za slavlje: Osim pobjede naše reprezentacije, obilježavaju još jedan poseban dan!

Povezana vijest Celebrity Svi su primijetili da je naš proslavljeni kuhar znatno smršavio, od prvih dana slave izgubio je čak 30 kilograma!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS