Jednostavna poruka

Najljepša hrvatska košarkašica osvrnula se na negativne komentare koje dobiva pa poručila: ''Ako nekome to smeta, neka me otprati''

Antonija Mišura Sandrić Antonija Mišura Sandrić/Instagram 1/18 >> Pogledaj i ovo +7 Galerija

Hrvatska najljepša košarkašica Antonija Mišura osvrnula se na loše komentare u svojoj novoj objavi na Instagramu.

Naša najljepša košarkašica Antonija Mišura osvrnula se na negativne komentare koje dobiva pa se obratila svima u opisu svojih fotografija na Instagramu.

Antonija je stavila tri fotografije na kojima se veselo smije i pozira u majici golih leđa i širokim trapericama.

"Svoj osmijeh nikad neću skidati zbog drugih, radit ću uvijek ono što me veseli bez obzira na to što drugi mislili o tome. Pričaju kako glumim neku influencericu, što se ona naslikava i sebe i djecu. Dragi moji, pored svoga sporta uvijek sam voljela slikanje, modu, uređenje interijera, detalje itd", počinje opis.

"Ako nekome to ide na živce, jako jednostavno može si pomoći, samo klikom da me prestane pratiti ili ulaziti u moj profil, sve će riješiti i sam sebi 'pomoći' '', sugerirala je pratiteljima koji je ne vole.

''Zato mislim da trebate uživati u životu, ne vodite brigu kome je stan uredan, tko bolje izgleda ili ne znam ti ja što, živite život najbolje što znate, jako brzo sve to prođe, a da nismo toga ni svjesni. Volite jedni druge ako je moguće, osjećat ćete se puno zadovoljnije, to je sigurno. Puse i zagrljaji", poručila je pratiteljima.

Njezini obožavatelji podržali su je u njezinim porukama.

''Tako je, bravo'', ''Potpisujem sve'', ''Glavu gore i bravo!', ''Za dobrim konjem se prašina diže…'' pisali su joj.

Za bivšeg šibenskog košarkaša Marka Sandrića udala se 2015., a njihova formula za skladan brak glasi:

''Poštovati jedno drugo i kompromis u nekim stvarima, iako bi on sad, da ovo čuje, rekao da ja nisam baš kompromisna'', šali se Antonija.

Svoju ljubav okrunili su tek nakon dugih 10 godina veze, a par ima i dvoje djece, kćerkicu Taru i sinčića Noela.

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Poznata Splićanka pozirala sa suprugom i bivšim partnerom, pa pokrenula lavinu komentara: "Osmijesi se svima ne mogu namjestiti"

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Naša glumica nakon vjenčanja objavila fotografiju s mužem i kumovima: "Katolkinja, pravoslavac, musliman i ateistkinja"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS