pozirali na jahti

Messija na odmoru zasjenila je prezgodna supruga, njihova ljubavna priča vrijedna je filmskog platna!

Messi i Antonela - 4 Antonela Roccuzzo/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Antonela Roccuzzo i Lionel Messi uživaju na obiteljskom odmoru, a ona je na Instagramu podijelila njihove zajedničke trenutke.

Argentinski nogometaš Lionel Messi nakon Copa Americe oporavlja se od ozljede na najbolji mogući način - ploveći sa suprogom Antonelom Roccuzzo na luksuznoj jahti.

Dugogodišnja partnerica nogometne superzvijezde podijelila je nekoliko fotografija njihovog nedavnog izleta brodom. Nosila je ružičasti bikini u kojemu je istaknula svoje vitko tijelo, dok je Leo pozirao u crvenim kupaćim gaćama s ortopedskom čizmom nozi.

Antonela Roccuzzo nedano je podijelila i obiteljsku fotografiju nakon što je Argentina osvojila Copa Americu, više o tome pročitajte OVDJE.

Podsjetimo, Lionel i Antonela u braku su gotovo sedam godina, no njihova ljubavna priča započela je puno prije toga.

Par se upoznao u djetinjstvu, preko Antonelina rođaka Lucasa, koji je bio Messijev najbolji prijatelj.

Antonela bi im se ponekad pridružila u igri, a Messi je godinama kasnije u jednom intervjuu priznao kako se u nju zaljubio na prvi pogled i kako je odmah znao da će mu, kad odrastu, ona biti djevojka.

Unatoč činjenici što je odmalena bio sramežljiv, tada joj je slao i ljubavna pisma u kojima joj je otvoreno priznao svoje osjećaje.

Ostali su u kontaktu i kada se Messi kao 13-godišnjak preselio u Barcelonu, a pet godina kasnije spojila ih je tragedija. Antonela je 2005. godine izgubila svoju najbolju prijateljicu Ursulu Noltz, koja je poginula u automobilskoj nesreći, a zabrinuti Messi odmah je doletio u Argentinu kako bi utješio svoju prvu ljubav.

Nedugo nakon toga postali su par, no ispočetka su živjeli odvojeno jer je ona u Argentini studirala stomatologiju. Na kraju je ipak odustala od studija i preselila se k Messiju u Španjolsku, gdje je započela i manekensku karijeru. Javnost je za njihovu vezu saznala tek 2009., a vjenčali su se u lipnju 2017. godine u Argentini. Zajedno su dobili trojicu sinova, Thiaga, Mattea i Cira, a njihovu se odgoju Antonela posljednjih godina potpuno posvetila.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Zanimljivosti Zavirite u stan u kojem je Indira živjela sa suprugom! Skupa su ga uredili, a završnim rezultatom pohvalila se na Instagramu

1/41 >> Pogledaj i ovo +37 Celebrity Osoblje elitnog restorana zabljesnula je svojim grudima kad se pojavila u mikro bikiniju, a onda se čudila što je snimaju

Povezana vijest Celebrity Jednu od najljepših supruga naših sportaša dugo nismo vidjeli, a sad je pokazala kako s obitelji uživa u ljetu!

Povezana vijest Celebrity Svi pričaju o onome što jedna od najljepših Hrvatica ima na nogama, taj modni detalj ukrao je svu pozornost

Povezana vijest Celebrity Thompson nakon dvije godine prvi put progovorio o stanju svog sina: ''Hvala Bogu da je tako jak i hrabar, imamo vjeru da će biti bolje''

Povezana vijest Celebrity Svi se čude top-izgledu majke hajdukovca, objavila je nove fotke u bikiniju: ''Najljepša žena svijeta''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS