Danas živi mirnim životom

Našu bivšu manekenku zadnjih godina rijetko vidimo u javnosti, no evo zbog čega je napravila iznimku i pojavila se kao gošća

Antea Kodžoman - 1 Luka Stanzl/Pixsell 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Antea Kodžoman rijetko se pojavljuje u javnosti, pa zbog toga svaki put privuče pažnju u svojim elegantnim i pomalo seksi kombinacijama.

Bivša manekenka Antea Kodžoman živi mirnim životom, daleko od svjetla reflektora.

No ovog puta odlučila je prisustvovati s ostalim zvijezdama na modnoj reviji brenda Duchess, gdje je svojom pojavom oduševila sve goste.

U dugoj, elegantnoj ljubičastoj haljini s visokim prorezom na nogama i dekolteom pokazala je svoju besprijekornu figuru. Tamnoplavi remen oko struka savršeno je podignuo cijeli izgled, a bež salonke i valovita frizura idealno su se uklopile u outfit.

Neven Ciganović poseban je komentar uputio Antei: "Dokle god ovako savršeno izgledaš, ne brinem se da te nećemo udati." 

Maja Cvetković, Iva Jerković i Ecija Ivušić također su joj uputile niz gorućih vatrica i emotikona srca.

Kodžoman je manekensku karijeru izgradila nakon osvajanja titule Kraljice Hrvatske 1999. godine i neko je vrijeme radila u Milanu, a sve to može ponajviše zahvaliti Snježani Mehun, koja ju je zaustavila na ulici i nagovorila da se prijavi na izbor ljepote. Antea zato ne preskače revije Snježanina modnog brenda Duchess, a bila joj je i kuma na vjenčanju s Franzom Schillingerom.

Prije nego što se pritajila od javnosti, Antea je punila medije burnim životom, a najčešće smo je viđali u društvu stilista Marka Grubnića i drugih tada poznatih manekenki, poput Aleksandre Grdić i Maje Cvjetković.

S druge strane, njezin ljubavni život oduvijek je bio zavijen velom tajne i nikada nije potvrdila niti jednu vezu, a neki od poznatih muškaraca s kojima su je u prošlosti povezivali jesu Josip Šelendić, Frano Barbieri, Novica Petrač i Ivan Todorić.

Nakon što se povukla iz manekenstva, postala je direktorica marketinga NK Lokomotiva, a ostala je samozatajna, pa nije poznato postoji li u njezinu životu netko poseban.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Je li Nives ovom fotografijom nadmašila sve od ranije? Bujne grudi ugurala je u tijesnu haljinu, pitanje je hoće li materijal izdržati ove obline!

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Zanimljivosti Zna se što je Jakov Kitarović radio na modnoj reviji bez supruge Kolinde, koja je veliki obožavatelj ovog domaćeg brenda!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS