"Nezaboravne fotografije"

Sestra lijepe princeze hrvatskih korijena objavila je neviđene fotografije s njezina raskošnog vjenčanja: "Čestitke, svi ste tako lijepi ljudi"

Anisha Isha Kalebić Afp 1/15 >> Pogledaj i ovo +4 Galerija

Annamaria Kalebić na svom na Instagramu objavila fotografije s vjenčanje svoje sestre Anishe Ishe Kalebić.

Vjenčanje brunejskog princa Abudla Mateena i ljepotice hrvatskih korijena Anishe Ishe Kalebić pratio je cijeli svijet. Ceremonija je potrajala deset dana i na njoj je bilo gotovo pet tisuća uzvanika, a sada su se pojavile dosad neviđene fotografije koje je objavila mladenkina sestra.

Anishina sestra Annamaria Kalebić na svom je Instagramu podijelila fotografije na kojima pozira sa sestrom i članovima njihove obitelji, a na kojima se vidi i raskošni detalji kojima je sve vrvjelo.

"Stvarno čaroban tjedan u prekrasnim Brunejima, slavlje braka najljepšeg para! Velike čestitke mladencima", napisala je Annamaria uz objavu.

"Wow! Ovo izgleda prekrasno", "Prekrasno i veličanstveno. Čestitke lijepoj obitelji. Ove su fotografije nezaboravne", "Čini se da ste proveli kao nikad u životu", "Čestitke, svi ste tako lijepi ljudi", komentirali su njezini pratitelji.

Prema pisanju stranih medija i prvim procjenama, na njihovoj je svadbi bili oko pet tisuća uzvanika, koji su svjedočili tom povijesnom trenutku. Par se vjenčao u džamiji Sultan Omar Ali Saifuddie u krugu članova obitelji, a mlada je sada zablistala u raskošnoj bijeloj haljini s draguljima i s lica nije skidala osmijeh, dok je princ nosio tradicionalnu svečanu uniformu.

Povezana vijest Zanimljivosti Poznati Splićanin bio je gost raskošne svadbe princa Bruneja i ljepotice hrvatskih korijena: "Zvuči nestvarno, ali..."

U prvim danima ceremonije mladoženja je na svojem profilu na Instagramu pokazao atmosferu s ceremonije puderiranja, koja se prakticira već stotinama godina i u kojoj najuži članovi obitelji mladencima na ruke nanose pastu u prahu. Taj ritual simbolizira plodnost i bogatstvo.

Princ Mateen i Anisha zaručili su se u studenom prošle godine, nakon čega je ona ugasila svoje profile na društvenim mrežama.

O lijepoj Anishi ne zna se mnogo, no poznato je da potječe iz ugledne brunejske obitelji čiji korijeni sežu iz Hrvatske, a njezin je djed aristokrat Isa bin Ibrahim, koji je ministar zadužen za ured premijera Bruneja i suosnivač uspješne zrakoplovne kompanije.

Vlasnica je modnog brenda Silk Collective, koji je osnovala nakon studija na prestižnom Sveučilištu u Bathu u Velikoj Britaniji, a ima i svoju turističku agenciju. S princem ju je navodno spojila ljubav prema sportu, a on je i dugogodišnji prijatelj njezina brata Daniala Deena Isa-Kalebica.

Povezana vijest Celebrity Zavirite na vjenčanje brunejskog princa i ljepotice hrvatskih korijena, mladenka je uspjela zasjeniti svu raskoš!

Princ Mateen prije zaruka je slovio kao jedan od najpoželjnijih azijskih neženja, a njegovo se bogatstvo procjenjuje na oko 20 milijardi dolara. Osim bankovnim računom, žene je zadivio i svojim mišićavim tijelom, kojim se voli pohvaliti na društvenim mrežama.

Zgodni princ diplomirao je međunarodnu politiku na King's Collegeu u Londonu i trenutačno je pilot helikoptera u Kraljevskom zrakoplovstvu Bruneja te ima čin bojnika. Usto je i profesionalni igrač pola te je predstavljao svoju zemlju na Igrama jugoistočne Azije 2017. i 2019. godine, a bavi se i skijanjem, padobranstvom, ronjenjem na dah i golfom.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Severina objavila dirljiv video poslije neočekivane vijesti i sve rasplakala, pa poručila: "Slučaj mog djeteta nije jedini, pišu mi brojne majke, a ja im obećavam..."

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Nekad i sad Selena Gomez sama je usporedila svoje fotografije u bikiniju nekad i sad: ''Više nikad neću ovako izgledati''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS