Mlada je blistala!

Brunejski princ vjenčao se s ljepoticom naših korijena, imali su pet tisuća uzvanika na svadbi, a ovakva raskoš ne viđa se često!

Princ Abdul Mateen i Anisha Rosnah Isa Kalebic Princ Abdul Mateen i Anisha Rosnah Isa Kalebic Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Abdul Mateen i Anisha Rosnah Isa Kalebic - 3 Princ Abdul Mateen i Anisha Rosnah Isa Kalebic - 1 Princ Abdul Mateen i Anisha Rosnah Isa Kalebic - 2 Princ Abdul Mateen i Anisha Rosnah Isa Kalebic - 1 Princ Abdul Mateen i Anisha Rosnah Isa Kalebic - 2 Princ Abdul Mateen i Anisha Rosnah Isa Kalebic - 3 Princ Abdul Mateen i Anisha Rosnah Isa Kalebic - 4 Princ Abdul Mateen i Anisha Isa Kalebic +0 Princ Abdul Mateen i Anisha Rosnah Isa Kalebic Galerija

Princ Abdul Mateen i Anisha Rosnah Isa Kalebic vjenčali su su pred pet tisuća uzvanika, a sada su objavljene i fotografije sa same ceremonije.

Nakon svadbenog slavlja koje je potrajalo čak deset dana, brunejski princ Abdul Mateen i njegova zaručnica hrvatskih korijena Anisha Rosnah Isa Kalebic izgovorili su sudbonoso da pojavili su se zajedno u javnosti te pozdravili svoje goste koji su im došli iz svih krajeva svijeta.

Prema pisanju stranih medija i prvim procjenama na njihovoj je svadbi bili oko pet tisuća uzvanika, koji su svjedočili tom povijesnom trenutku. Par se vjenčao u džamiji Sultan Omar Ali Saifuddie u krugu članova obitelji, a mlada je sada zablistala u raskošnoj bijeloj haljini s draguljima i s lica nije skidala osmijeh, dok je princ nosio tradicionalnu svečanu uniformu.

U prvim danima ceremonije mladoženja je na svojem profilu na Instagramu pokazao atmosferu s ceremonije puderiranja, koja se prakticira već stotinama godina i u kojoj najuži članovi obitelji mladencima na ruke nanose pastu u prahu. Taj ritual simbolizira plodnost i bogatstvo.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mateen (@tmski)

Još nekoliko fotografija s tradicionalne ceremonije na društvenim mrežama objavo je i službeni fotograf, a na njima je u centru pozornosti mladenka tada u crvenoj vjenčanici.

Princ Mateen i Anisha zaručili su se u studenom prošle godine, nakon čega je ona ugasila svoje profile na društvenim mrežama.

O lijepoj Anishi ne zna se mnogo, no poznato je da potječe iz ugledne brunejske obitelji čiji korijeni sežu iz Hrvatske, a njezin je djed aristokrat Isa bin Ibrahim, koji je ministar zadužen za ured premijera Bruneja i suosnivač uspješne zrakoplovne kompanije.

Vlasnica je modnog brenda Silk Collective, koji je osnovala nakon studija na prestižnom Sveučilištu u Bathu u Velikoj Britaniji, a ima i svoju turističku agenciju. S princem ju je navodno spojila ljubav prema sportu, a on je i dugogodišnji prijatelj njezina brata Daniala Deena Isa-Kalebica.

Princ Mateen prije zaruka je slovio kao jedan od najpoželjnijih azijskih neženja, a njegovo se bogatstvo procjenjuje na oko 20 milijardi dolara. Osim bankovnim računom, žene je zadivio i svojim mišićavim tijelom, kojim se voli pohvaliti na društvenim mrežama.

Zgodni princ diplomirao je međunarodnu politiku na King's Collegeu u Londonu i trenutačno je pilot helikoptera u Kraljevskom zrakoplovstvu Bruneja te ima čin bojnika. Usto je i profesionalni igrač pola te je predstavljao svoju zemlju na Igrama jugoistočne Azije 2017. i 2019. godine, a bavi se i skijanjem, padobranstvom, ronjenjem na dah i golfom.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene