Obiteljske zgode i nezgode!

Anja Alavanja podijelila anegdotu s obiteljskog putovanja: "Ima i većih budala od nas"

showbuzz DNEVNIK.hr

Anja Alavanja Viljevac objavila je fotografiju iz Dubaija na kojoj pozira s malenim sinom Danom.

Naša voditeljica Anja Alavanja Viljevac ovih dana s obitelji uživa u toplom Dubaiju, a zgode s odmora dijeli i sa svojim pratiteljima na profilu na Instagramu.

Anja je tako objavila fotografiju na kojoj pozira sa sinom Danom kojeg je dobila sa suprugom Vedranom Viljevcem s kojim se vjenčala prije nekoliko mjeseci pa opisala dio avanture s putovanja.

"Penjemo se danas s malim na Burj Kalifu, i jadamo se kako nam leđa otpadaju od nošenja, jer nam kolica služe samo za prtljagu. Pa mijenjaj pelenu, traži kašicu, pa briši ono što je bljucnuo. I onda u silasku naiđemo na strance s troje male djece. Tata hrani bebu, malo veća curica cendra u kolicama, treće trči oko njih. Mama pokušava sklopiti bebina kolica, sve joj pada. A ja si pomislim, ima i većih budala od nas", napisala je Anja uz fotografiju koju je objavila.

"Ima, ima, uvijek. Bravo, krasni ste", "A vidi slika za časopis", "Ma super ste", zaključili su njezini pratitelji.

Anja i Vedran vjenčali su se u rujnu prošle godine nakon čega su otputovali na medeni mjesec u Rim na koji su također bili poveli malenog Dana.

Anja je vezu s Vedranom započela nakon razvoda od glazbenika Željka Romca s kojim ima dva sina, a vijest o trećoj trudnoći uspješno je skrivala nekoliko mjeseci.

Dan je na svijet stigao u travnju, a Anja je vijest o njegovu rođenju podijelila na svojem Instagramu.

"Urbi et orbi: novi frajer je u gradu! Stigao je malo ranije, baš u pravo vrijeme. Jako je malen i jako glasan, i već je zamijenio noć za dan. Voljet ćemo ga svejedno najviše na svijetu. I da ne razočaram svog prijatelja, koji se voli rugati entuzijastičnim objavama friških roditelja: dug je 50 cm, težak 3150 grama", napisala je tada voditeljica pored fotki na kojima je pozirala s novorođenim sinčićem u naručju uz koju je dodala i hešteg "treće pa muško".

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Beckham izazvao zgražanje zbog nove obiteljske snimke, evo što je to svima zasmetalo: "Malo je prevelika za ovako nešto"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS