presretan je!

Omiljeni srpski glumac nedavno je dobio dijete s lijepom kolegicom, a sada je otkrio kako se nosi s najvažnijom ulogom

showbuzz DNEVNIK.hr

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić nedavno su postali roditelji, a popularni glumac sada priznaje kako mu je ovo najljepši period u životu.

Srpski glumački par Andrija Milošević i Aleksandra Tomić postali su roditelji krajem veljače ove godine, a slavni glumac sada je progovorio o roditeljstvu. Za Blic je komentirao kako se navikao na roditeljsku ulogu.

"Ma ja sam spreman rođen. Ovaj period je najljepši za mene u životu. Donio mi je radost i nepojmljivi elan, da živim i da se igram, da radim i volim. Ej, biti roditelj, to je najveći orden koji možeš dobiti od života", istaknuo je.

Kaže i kako mu ništa ne pada teško.

"Život generalno nije lagan tako da ne znam što može biti zoliko teško u najljepšem periodu života. Teške su neke druge stvari, ali dobiti dijete, to ne spada u kategoriju bilo čega što možemo nazvati teškim", komentirao je glumac. Priznaje da Aleksandra sve drži pod kontrolom. "Važno je da smo zdravi, kako bi rekla umjetnica, a to je u stvari velika istina", dodaje.

Na pandemiju koronavirusa više ne obraća pažnju, no kaže kako se pazi u pojedinim situacijama. "Koronavirus mi je na posao utjecao strašno. Mi smo dvije godine na minimumu mogućnosti da opstanemo. Dvije godine se držimo za slamku i uz mnoge žrtve smo valjda preživjeli", kaže popularni glumac.

Andrija i Aleksandra u dugogodišnjoj su vezi, a ovo im je prvo dijete. Andrija je dobro poznat domaćoj publici i već je nekoliko puta gostovao u Hrvatskoj sa svojim predstavama i oduševio našu publiku koja ga obožava.

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Nekad i sad Pamtite ovu skromnu kućanicu? Danas izgleda bolje nego 2009. godine, a na računu ima silne milijune!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS