Više to ne kriju

Omiljeni srpski glumac objavio fotku s trudnom djevojkom, pao je i slatki poljubac: "Ja je izvedem na ručak, a ona..."

showbuzz DNEVNIK.hr

Andrija Milošević objavio je na Instagramu fotografiju s trudnom djevojkom Aleksandrom Sandrom Tomić, nakon što su isprva vijest o trudnoći čuvali u tajnosti.

Popularni srpski glumac Andrija Milošević na svom je profilu na Instagramu objavio nekoliko romantičnih fotografija na kojima ljubi i pozira sa svojom djevojkom, glumicom Aleksandrom Sandrom Tomić s kojom čeka dijete.

43-godišnji Andrija objavio je fotografije iz jednog restorana u koji je izveo Aleksandru, a jednoj od njih ju i strastveno ljubi.

"Ja je izvedem na ručak, a ona odmah hoće da se ljubi", napisao je Andrija u svom šaljivom stilu.

"Malo joj za sriću triba!", "Ljubav ste", "Tako i treba, da se ljubi nego što. Divni ste", "Prelijepi ste", "Ljubomorna sam, ali divni ste", "Kako ste slatki. Baš ste lijep par. Taman ste se pronašli", "Pametna žena", "Savršeni", "Medeni ste", zaključili su njegovi obožavatelji.

Andrija i Aleksandra čekaju prvo dijete, a tu sz vijest dugo skrivali od javnosti.

"Kada su saznali da će postati roditelji, Andrija i Sandra su skakali od zadovoljstva. To im je bila velika želja koja im se sada ispunila. Mnogi su im već sada predvidjeli da će biti brižni roditelji, a to se vidi kada se s djecom svojih prijatelja igraju. Sandra je odlučila da će se povući iz kazališta kako bi se posvetila trudnoći. Sretne vijesti rekli su samo najbližima", izjavio je prije nekoliko mjeseci njima blizak izvor za Blic.

Andrija je dobro poznat domaćoj publici i već je nekoliko puta gostovao u Hrvatskoj sa svojim predstavama i oduševio našu publiku koja ga obožava.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Nekad i sad Nezaboravni dekolte naše operne dive teško je nadmašiti i nakon 15 godina, ovakav izrez stvarno se ne viđa često!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS