treba se snaći!

Premijer Plenković uspješno se izborio s kišom na otvaranju Olimpijskih igara, a evo tko je još od poznatih bio u Parizu!

Andrej Plenković Damir Sencar/HINA/POOL/Pixsell 1/23 >> Pogledaj i ovo +12 Galerija

Pogledajte tko je sve od naših poznatih bio na otvorenju Olimpijskih igara u Parizu, neke neumorna kiša nije iznenadila.

Otvorenje Olimpijskih igara u Parizu došli su popratiti i brojni poznati.

Osim bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović u društvu supruga Jakova, na tribinama je još viđen i premijer Andrej Plenković, predsjednik Republike Srpske Aleksandar Vučić, prva dama Amerike Jill Biden, francuski predsjednik Emmanuel Macron te brojni drugi.

Ipak, na veličanstvenom otvorenju stvorili su se mali problemi. Kiša je neumorno padala, ali za posebne goste na tribinama nije bilo brige jer su ih na sjedalima dočekale kabanice.

Podsjetimo, na otvorenju je nastupila Lady Gaga, a njen nastup pogledajte OVDJE.

1/46 >> Pogledaj i ovo +42 Celebrity Evo tko su najzgodnije atletičarke s ovogodišnjih Olimpijskih igara, na popisu je i Hrvatica!

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 inMagazin Sin legendarnog Vatrenog stat će pred oltar s kćeri još jednog proslavljenog nogometaša!

Povezana vijest Celebrity Plenković snimljen na tribinama u Hamburgu, pogledajte tko je još od naših političara podrška Vatrenima!

Povezana vijest Celebrity Potez sina Andreja Plenkovića natjerao je premijera na hitru akciju, pogledajte preslatke prizore koji su sve nasmijali!

Povezana vijest Celebrity Nasmijana Kolinda pozirala je u društvu francuskog predsjednika pa nešto i najavila: ''Uzbuđenje je u zraku!''

Povezana vijest Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović oglasila se nakon šokantne utakmice Vatrenih: ''Priredili ste nam toliko...''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS