mini krama!

Kramarić pokazao što on i sin vole raditi zajedno, podijelio je fotografije: ''Ovaj mali osmijeh!''

Andrej Kramarić sa sinom - 2 Instagram 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Andrej Kramarić objavio je nekoliko novih fotografija sa sinčićem, pa sve raznježio zajedničkim prizorima.

Naš nogometaš Andrej Kramarić uživa u ljetnim danima sa svojom obitelji u Šibeniku, a sad je pokazao kako provodi vrijeme sa sinčićem Viktorom.

Tata i sin na sunčanom balkonu zajedno su vježbali jogu, a neke fotografije Andrej je podijelio s pratiteljima pa sve raznježio.

U istim kupaćim hlačicama radili su vratolomije, a on je u opisu dodao: ''Taj mali osmijeh!''

Podsjetimo, Andrej je nedavno dobio i prinovu, kćerkicu Evuc, koja je na svijet stigla uoči Europskog prvenstva, a djecu ima s lijepom suprugom Mijom.

Andrej i Mia vjenčali su se u zagrebačkoj Gradskoj vijećnici pet mjeseci prije rođenja prvog djeteta. U svibnju 2022. izmijenili su zavjete i u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Remetama, a tada su također i krstili svojeg Viktora.

Povezana vijest Celebrity Andrej Kramarić uživao je u izlasku sa svojim roditeljima, evo gdje su ih ulovili fotografi!

Povezana vijest Nekad i sad Kramarić i supruga vjenčali su se dvaput, a na drugom vjenčanju imali su još jedan veliki razlog za slavlje!

Povezana vijest Celebrity Prizori Andreja Kramarića koji s divljenjem gleda svoju suprugu Miju na Instagramu su dočekani s oduševljenjem: ''Ljepote, obožavam vas''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity U čemu to pliva Josipa Lisac? Video sve ostavio u čudu: ''Koja kraljica, jednostavno vas obožavam!''

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Nekad i sad Vidina supruga prije udaje bila je plavuša i Kraljica Hrvatske, pogledajte kako je tada izgledala!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS