Javljao se uživo!

Reporter CNN-a umalo je nastradao tijekom uragana, pogledajte ovaj strašan trenutak: "Ovo nije bilo dobro"

Anderson Cooper - 1 Screenshot 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Veliki broj reportera nalazi se u Floridi zbog javljanja povodom uragana Milton, a jedan od njih je dobio udarac krhotinom.

Ovih dana jugoistok Sjedinjenih Američkih Država našao se pod udarom dvaju uragana Helene i Milton, o čemu više možete pročitati OVDJE. Milijuni ljudi evakuirani su s područja Floride, a bilježi se veliki broj smrtno stradalih.

Televizijske kuće poslale su svoje reportere na teren, a među njima se našao i Anderson Cooper sa CNN-a. Voditelj vijesti i nasljednik bogataške obitelji Vanderbilt preko svoje majke Glorie je dobio zadatak dočekati uragan Milton u Siesta Keyju u saveznoj državi Floridi, a prilikom javljanja ga je pogodila krhotina.

"Kada pogledamo dolje... Opa! Ovo nije bilo dobro. Vjerojatno ćemo uskoro morati unutra", izjavio je Cooper nakon udarca koji je mogao biti veoma ozbiljan.

Njegova kolegica Kaitlan Collins je poslije završetka njegovog javljanja poručila kako je sve u redu s Cooperom: "Želim svima dati do znanja koji gledaju i trenutno su zabrinuti za naše suradnike i reportere na terenu, Anderson je dobro, ali je razumljivo teško uspostaviti vezu kada gledate što se događa s vjetrom i kišom i očito pogoršanjem situacije svakog trenutka."

Mnogi poznati su odlučili financijski pomoći pogođenom području, o čemu više pročitajte OVDJE.

Najveća zvijezda današnjice Taylor Swift je uplatila pet milijuna dolara pomoći, o čemu više možete pročitati OVDJE.

Više snimki reportera s terena pogledajte na dnevnik.hr (OVDJE).

1/39 >> Pogledaj i ovo +35 Celebrity Princ William ispričao je oko čega se najčešće svađaju njegova djeca, svaki roditelj istu muku muči

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Sandra Bullock i Keanu Reeves sastali su se 30 godina od izlaska filma Brzina, izgledaju isto kao tada!

Mladi glazbenik otkrio kako je nastao veliki hit s kraljem dijaspore Matom Bulićem, jedan detalj sigurno nitko nije znao!

Znate li tko je pjevačica s fotografije? Priča se da je išla pod nož, a koliko se promijenila, prosudite sami!

Povezana vijest Celebrity Hana Huljić pokazala što radi dok čeka da na svijet dođe njezino drugo dijete, objavila je fotografiju!

Povezana vijest Celebrity Zašto su se ovog puta svi okretali za Prijom? Sve je iznenadila modnim komadom u kojem je baš i ne viđamo!

Tko je atraktivna sutkinja koja je upletena u veliki seks-skandal? Snimka koja je procurila koštala ju je ugleda i karijere!

Naša glumica javila se s Floride tijekom uragana, ovo ju je baš začudilo: ''Svako malo ga odnese, ali on se ne da!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS