"Volim te mužu"

Splitska glumica pohvalila se glamuroznim poklonom za 4. godišnjicu braka: "Jer ti si žena za sva vremena"

Ana Gruica - 3 Instagram 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

Ana Gruica pohvalila se luksuznim buketom koji je dobila od supruga Borana Uglešića povodom četvrte godišnice braka.

Splitska glumica Ana Gruica objavila je fotku sa sinom Maratom Ivanom kako drže prekrasan šareni buket koji joj je suprug Boran Uglešić poklonio povodom proslave 4. godišnjice braka.

Unutar glamuroznog buketa nalazila se poruka sa stihom iz pjesme regionalnog pjevača Željka Joksimovića "Žena za sva vremena".

"Volim te mužu. Hvala", napisala je Gruica.

Gianna Apostolski odmah im je uputila lijepe želje: "Sritno lipi moji", a ni ostali pratitelji nisu zaobišli ovaj sretni trenutak:

"Neka ih bude još puno, samo ljubav", "Čestitke", "Nek vam je život lijep", "Poštovanje je najveće blago, braka dvoje ljudi", "Iskrene čestitke i puno sreće".

Prije četiri godine Ana je diplomirala na Kineziološkom fakultetu, a od kolovoza 2018. u sretnom je braku s Boranom, a s bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem ima sina Marata Ivana.

Ana na društvenim mrežama često dijeli fotografije svoje besprijekorne figure, koja je rezultat njezina napornog vježbanja te mami uzdahe svakom novom fotkom.

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity U 59. godini pokazala je svoje razgolićeno tijelo i jedva nagurala bujne grudi u minijaturni gornji dio badića

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Marko Grubnić pohvalio se novim luksuznim poklonom, sretan je kao malo dijete: ''Moja beba''

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS