wow!

Domaća ljepotica istaknula duge noge seksi poziranjem, ne prestaje se hvaliti zavidnim tijelom

showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Gruica je pozirala u smeđem badiću i visokim čizmama, a odjevna kombinacija dodatno je naglasila njezino tonirano tijelo.

Splitska glumica Ana Gruica često pratitelje na Instagramu počasti seksi fotkama, a ništa drugačije nije napravila ni ovoga puta.

Gruica je pozirala u smeđem badiću i visokim čizmama, a odjevna kombinacija dodatno je naglasila njezino tonirano tijelo. Uz opisu fotografije je napisala stihove pjesme "These Boots Are Made for Walkin" Nancy Sinatre, a osim brojnih lajkova pobrala je i mnoge komplimente. "Zanosna", "Hot pleasure", samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

Glumica je prije četiri godine diplomirala na Kineziološkom fakultetu i jako je posvećena vježbanju što njezina dobra figura potvrđuje.

Posljednjih dana uživa uz more, što su mnogi jedva dočekali jer uz toplo vrijeme i razdoblje kupaćih kostima sigurno je ovo tek početak.

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Mamićeva supruga je i prije 13 godina mamila uzdahe prirodnom ljepotom, pogledajte kako je onda izgledala

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS