"i tu idem srcem..."

Miro iz serije "U dobru i zlu" ukrao je srca brojnim gledateljicama, evo kako zgodni glumac stoji na ljubavnom planu!

Ammar Mešić - 9 Ammar Mešić/Instagram 1/24 >> Pogledaj i ovo +13 Galerija

Ammar Mešić ukrao je srca brojnim gledateljicama u novoj seriji "U dobru i zlu", a nama je nedavno otkrio kako stoji na ljubavnom planu.

Na Novoj TV serija u "U dobru i zlu" počela je s prikazivanjem koja je zbog zanimljive radnje inspirirane po istinitoj priči prikovala gledatelje za male ekrane.

Radnja serije se vrti oko Veljka Sriće, kojeg igra Filip Juričić, i njegove dvije obitelji koje je godinama držao u tajnosti vodeći dvostruki život.

Osim Juričića, u seriji glume naša brojna poznata imena, ali veliku pažnju privukao je i srpski glumac Ammar Mešić kojeg dosad nisamo viđali u hrvatskim serijama.

Ammar je u seriji utjelovio Veljkovog sina Kašmira, zvanog Miro, a sudeći prema reakcijama na društvenim mrežama, zgodni glumac zapeo je za oko brojnih gledateljica te se čini da je pravi mamac za ženski spol, a evo i kako on po tom pitanju stoji u privatnom životu?

''Ne stojim, uglavnom padam. I tu idem srcem i tu idem nepromišljeno i tu ustanem svaki put nakon što padnem. A volim i slobodu u kojoj trenutačno uživam", rekao nam je u intervjuu.

I dok ga u domaćim sapunicama dosad nismo gledali, o 32-godišnjem glumcu se prije nekoliko mjeseci u medijima naveliko pisalo, a sve zbog njegovog otkaza u seriji ''Igra sudbine''.

''Kad gledam s ove distance od godinu i nešto dana, to me je ojačalo, kao i sve što vas ne ubije. Nikad nisam želio kriti svoju potrebu za širim društvenim angažiranjem, želju da društvo u kojem živim učinim boljim, onoliko koliko to može jedan pojedinac. Kada su se prošle godine dogodila masovna ubojstva u školi Vladislav Ribnikar, u selima Dubona i Malo Orašje, cijela Srbija izišla je na ulice da digne glas protiv nasilja. Bio sam među tim ljudima, a nekim drugim ljudima koji kontroliraju sve medije u Srbiji to se nije dopalo. I tako sam ostao bez uloge, ali i bez sredstava za život. Ali ne kajem se, smatram da je borba protiv nasilja i protiv nasilničkog režima Aleksandra Vučića osnovna obveza svakog građanina koji voli svoju zemlju", rekao je.

Nakon toga je otišao raditi na građevinu u Beč.

''Kad bih morao izdvojiti životna iskustva koja su mi najviše značila u životu, posao građevinskog radnika u Beču bez premca bi bio na prvom mjestu. Čak ispred te male uloge u velikoj 'Igri prijestolja'. Jer na gradilištu sam upoznao ljude koji na druge gledaju bez zavisti i bilo kakve loše namjere, što zna biti prisutno u glumačkom svijetu. Ljude koji su bili spremni da mi pomognu, da me nauče, da me cijene po tome kakav sam čovjek, a ne po tome odakle dolazim ili kako se zovem. A bio sam toliko umoran na kraju svakog dana da mi nije nedostajala gluma, samo odmor.''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ovim prizorom u bikiniju Nives Celzijus obilježila je kraj ljeta, fanovi su složni da joj je to najljepša fotka dosad!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Aleksandra Prijović vraća se u Hrvatsku, evo gdje će uskoro pjevačica nastupiti prvi put dosad!

Povezana vijest Oscar 2021 Kako je najveći dijamant ikad pronađen završio u kraljevskoj obitelji i gdje ga se može vidjeti?

Povezana vijest Preporuke Film koji je bizaran samo da bi bio bizaran, ali evo na koji način možete preživjeti ovaj uradak!

Povezana vijest Celebrity Evo što je Iris Livaja objavila prije početka derbija na Maksimiru, simbolična fotografija sve je raznježila!

Povezana vijest Celebrity Zvijezda naše nove serije oprostila se od ljeta u ružičastom bikiniju, zbog zavidne linije pratitelji joj pišu: "Najseksipilnija glumica!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS