Kako mu stoji radna odora?

Zgodni Miro iz nove hit-serije prisjetio se vremena kad je radio na baušteli, nije ni sanjao da će vrlo brzo postati zvijezda Nove TV!

Ammar Mešić - 18 Instagram 1/38 >> Pogledaj i ovo +27 Galerija

Ammar Mešić ukrao je srca brojnim gledateljicama u novoj seriji "U dobru i zlu", a prije samo nekoliko mjeseci radio je kao građevinski radnik.

Nova serija Nove TV ''U dobru i zlu'' u vrlo kratkom roku postala je hit, a jedan od likova koji privlači najviše pozornosti je Miro, odnosno Kašmir.

Njega je utjelovio zgodni Ammar Mešić, a dok ga u domaćim sapunicama dosad nismo gledali, o 32-godišnjem glumcu se prije nekoliko mjeseci u medijima naveliko pisalo, a sve zbog njegovog otkaza u seriji ''Igra sudbine''.

Nakon toga je otišao raditi na građevinu u Beč.

''Kad bih morao izdvojiti životna iskustva koja su mi najviše značila u životu, posao građevinskog radnika u Beču bez premca bi bio na prvom mjestu. Čak ispred te male uloge u velikoj 'Igri prijestolja'. Jer na gradilištu sam upoznao ljude koji na druge gledaju bez zavisti i bilo kakve loše namjere, što zna biti prisutno u glumačkom svijetu. Ljude koji su bili spremni da mi pomognu, da me nauče, da me cijene po tome kakav sam čovjek, a ne po tome odakle dolazim ili kako se zovem. A bio sam toliko umoran na kraju svakog dana da mi nije nedostajala gluma, samo odmor.''

Sad se prisjetio tih vremena na Instagramu i čestitao svom kolegi rođendan, a otkrio je kako su svoje dane kratili pjesmom i zezancijom.

Nekoliko videozapisa na kojima pjeva i pojašnjava što su radili objavio je na Instagram pričama, a svoje iskustvo ispričao je i u objavi prije nekoliko mjeseci.

Na njegov izgled brzo su pale brojne dame, a je li ovaj šarmantan glumac iz Srbije slobodan ili ne, pisali smo OVDJE.

U seriji je njegov lik u ljubavnom trokutu, a tko je lijepa Una u koju se zaljubio pisali smo OVDJE.

A što je za naš portal Ammar još rekao o novoj seriji, ali i o skandalu zbog kojeg je ostao bez uloge u Srbiji, pročitajte u intervjuu OVDJE.

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Nekad i sad Sjećate se ove prelijepe domaće glumice? Na setu serije teško se ozlijedila pa morala napustiti Hrvatsku, svi se pitaju kamo je nestala!

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Teške optužbe protiv oca ljubavnika princeze Diane: ''Bio je čudovište, seksualni predator''

Znate li tko su roditelji svojeglavog Jakova iz naše nove hit-serije? Talentirani glumac dolazi iz vrlo poznate zagrebačke obitelji

Veljko Srića nekad je bio Domagoj Rebac: Prisjetite se kako je Filip Juričić izgledao prije 16 godina!

Tko je Veljkova mezimica iz nove serije U dobru i zlu? Nije rođena u Hrvatskoj, a ove godine uplovila je i u bračnu luku!

Povezana vijest inMagazin Nova TV još je jednom potvrdila status lidera u produkciji domaćih serija: Spektakularan povratak ''Kumova'' i izvanredan uspjeh ''U dobru i zlu''!

Povezana vijest Zanimljivosti Tajna koju je čuvao 25 godina prikovala je gledatelje uz male ekrane: ''Ovo bi mogla biti najbolja hrvatska serija!''

Povezana vijest Zanimljivosti Vodimo vas na set nove dramske serije "U dobru i zlu", evo što o uzbudljivoj priči kaže nevjerojatna glumačka postava!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS