Nije joj godila pažnja?

Izlasci bez jednog odjevnog predmeta nisu joj strani, ali ovaj put se pokušala pokriti i pobjeći paparazzima!

showbuzz DNEVNIK.hr

Amanda Holden prošetala je u haljini bez grudnjaka, ali ovaj put joj se pažnja paparazza i prolaznika na ulici baš i nije svidjela.

Slavna britanska radijska voditeljica Amanda Holden u javnosti se često pojavljuje u izdanjima bez grudnjaka, no čini se kako su joj ovih dana zasmetali objektivi paparazza i dodatna pažnja, barem ako je suditi prema posljednjim fotografijama.

50-godišnja Amanda izašla je u smeđoj pletenoj haljini ispod koje nije nosila grudnjak što je bilo i više nego očito, no kada je ugledala paparazze koji ju snimaju brzo se pokušala pokriti dugačkim kaputom.

Amanda se inače dodatno proslavila i kao jedna od članica žirija showa "Britain's Got Talent",  a mnogi su ju kritizirali zbog psovanja. Voditeljica je objasnila da je to bio dio njezinog performansa.

"Iako sam jako otvorena osoba i većinu vremena sam u potpunosti svoja, to je lažna okolnost kada sjediš za stolom i sudiš. Veoma sam svjesna sebe i što bih trebala reći sljedeće", ispričala je u jednom intervjuu.

Amandu na profilu na Instagramu trenutačno prati gotovo 2 milijuna obožavatelja s kojima rado dijeli svoje razgolićene fotografije i hvali se utegnutom linijom. Od 2008. godine u sretnom je braku sa 66-godišnjim glazbenikom Chrisom Hughesom s kojima ima kćeri Alexu i Hollie.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Nekad i sad Procurile fotke Ane Rucner stare 16 godina, izgledala je potpuno drugačije prije nego što se udala za Vladu Kalembera!

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Kim Kardashian sve iznenadila najnovijim potezom samo nekoliko sati nakon što ju je Kanye javno preklinjao da mu se vrati

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS