''Svjesna sam da...''

Prija se povlači iz javnosti, sve je objasnila: ''Kao što sam i na svom Instagramu objavila...''

Aleksandra Prijović - 3 PR 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Aleksandra Prijović najavila je povlačenje iz javnosti nakon što završi turneja ''Od istoka do zapada''.

Trenutačno najveća regionalna zvijezda Aleksandra Prijović uskoro završava sa svojom turnejom ''Od istoka do zapada'', a svemu će točku na i staviti još jednim simboličnim koncertom gdje je sve i počelo - u beogradskoj Stark Areni, 22. prosinca.

Tim povodom za srpske medije prokomentirala je svoj uspjeh, ali otkrila i planove koji su pomalo razočarali njezine fanove.

Na pitanje hoće li najaviti i drugi koncert, kratko je rekla:

''Ne. Kao što sam i na svom Instagramu objavila - samo jedan za kraj turneje. Prvo, zato što sam baš tako zamislila, a drugo, sve i da sam se u hodu predomislila, nema više nijednog slobodnog termina u Areni'', objasnila je za Blic.

O daljnjoj karijeri kaže:

''Aleksandra je zaslužila jednu pauzu! Povlačim se iz javnosti… na neko vrijeme. Sljedeća godina idealna je za stvaranje novih pjesama, planiranje svega što dolazi, odmor, obitelj, prijatelje'.'

Svoje pjesme i turneju radila je sa suprugom Filipom Živojinovićem, a otkrila je da bi uskoro mogli poraditi i na prinovi. Par već ima sinčića Aleksandra.

''Da se pita naš sin, odavno je trebalo društvo doći. Vjerojatno je i vrijeme'', otkrila je pjevačica.

U kratkom roku postala je omiljena, ali slava joj nije udarila u glavu.

''Svjesna sam kad izađem pred publiku, kad gledam i slušam baš ono o čemu sam maštala. Ja i danas kad pogledam videomaterijal sa koncerta (ali baš svakog) plačem od sreće. Moji prijatelji kažu da se nisam promijenila, da jesam, to bi za mene bio neuspjeh'', rekla je još.

To dokazuje i način na koji je proslavila 29. rođendan prije nekoliko dana. Vrlo skromno, uz najbliže članove obitelji i običnu rođendansku tortu. Na proslavu je pozvala čak i oca, od koeg se udaljila još u djetinjstvu, a više pročitajte OVDJE.

Inače, ovih dana Aleksandra je posjetila i Oktoberfest, a kako se sredila za tu tradicionalnu manifestaciju, pogledajte OVDJE.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Zovu je kraljicom oblina, a u prilog tome sigurno idu i ove fotografije u haljini kojom ih je ponosno istaknula!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Zvijezda naše serije pozirala je bez trunke šminke, evo kako izgleda kad nije sređena za ulogu Petre!

Smrt ove divne glumice šokirala je regiju, njezinu ljepotu o kojoj se pričalo uništile su brojne ovisnosti

Martina Tomčić zasjala u žutom outfitu dostojnom Hollywooda, imala je poruku za gledatelje!

Povezana vijest Celebrity Veliko slavlje u domu Aleksandre Prijović, njena majka nije mogla suspregnuti emocije: ''Moja mala djevojčica...''

Povezana vijest Celebrity Prijović pokazala isklesani trbuh u mini topiću, zgodni suprug nije ju puštao iz zagrljaja!

Meghan i Harry pod istragom! Čeka se njihovo očitovanje, ovime su samo dodatno potaknuli šuškanja

Najmlađi sin Davida Beckhama u vezi je s 9 godina starijom brinetom, bila je i model njegovoj slavnoj mami

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS